preloader
Blog
TELERADIOGRAFIE DENTARĂ LUJERULUI, ÎN CENTRUL YTS DENTAL VIEW SECTOR 6

TELERADIOGRAFIE DENTARĂ LUJERULUI, ÎN CENTRUL YTS DENTAL VIEW SECTOR 6

Adaptarea la pandemie a vizat sistemele de sănătate din întreaga lume. Teleradiografia este  o investigație radiologică sigură, deoarece nu favorizează răspândirea Covid-19.

 

Colectivul de specialişti de top ai Centrului de imagistică dentară Dental View din zona Lujerului (Bd. Iuliu Maniu 17, sector 6, Bucureşti) – teleradiografie dentară Lujerului, aparţinând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică dentară din România, YTS-Dental View, cunosc foarte bine imperativele momentului şi utilizează (ca de altfel toate centrele Dental View), mai ales în aceste condiţii, teleradiografia.

 

Dar ce este teleradiografia?

 

Teleradiografia reprezintă, pe scurt, manipularea de la o distanţă de aproximativ 2 metri faţă de pacient, a echipamentului radiologic, pentru realizarea unor imagini de ansamblu ale craniului, imagini care îl ajută pe medicul stomatolog să depisteze afecţiuni pe care nu le poate depista printr-un examen clinic obişnuit.

 

Datele furnizate astfel, servesc studiului cefalometric, care evaluează tipul fizionomic, caracteristicile de creştere, relaţia dintre mandibulă, maxilarul superior şi dinţi, dar și profilul facial.

 

În condiţiile pandemice, teleradiografia este ideală, căci aceasta  elimină necesitatea contactului dintre aparatură şi pacient, precum şi dintre pacient şi personalul medical.

 

Depărtarea faţă de pacient elimină deformarea imaginilor, face posibilă măsurările precise și o analiză mai riguroasă a situaţiei cefalo-oro-dentare.

 

Teleradiografia are rezultate foarte bune, fiind necesare condiții precum calitatea echipamentului radiologic, poziţia verticală a pacientului, capul fixat în poziţia optima și evitarea mişcărilor.

 

În cadrul centrului de radiologie dentară digital YTS-Dental View, nivelul de radiaţie X în cazul teleradiografiei este foarte redus, de doar 0,015 mSv (miliserveţi).

 

Atunci când ai nevoie de o teleradiografie dentară Lujerului, te așteptăm în centrul nostru din sectorul 6.

 

teleradiografie dentara lujerului, teleradiografie dentara sector, teleradiografie dentara bucuresti

 

Necesitatea adaptării stomatologiei la noile condiţii pandemice

 

Cum rata îmbolnăvirilor este foarte mare peste tot în lume şi în multe părţi ale lumii în creştere, riscul îmbolnăvirii cu acest virus fiind, de asemenea, foarte mare, cabinetele stomatologice şi centrele de imagistică dentară 2D şi 3D convenţionale sau digitale trebuie să lucreze cu mari precauţii şi să utilizeze, pe cât posibil, tehnici care să diminueze acest risc.

 

În acest sens, teleradigrafia poate oferi o soluţie inovatoare pentru continuarea în condiţii de siguranţă a practicii dentare pe timpul pandemiei.

 

Specialiştii YTS-Dental View Lujerului, sector 6 – evoluție cotinuuă

 

Cele 7 centre de top ale YTS-Dental View din Bucureşti prezintă toată lista de avantaje şi disponibilităţi, ele acoperind întrega zonă a capitalei şi posedând tehnologie şi calitate profesională umană de cel mai înalt nivel.

 

Pe lângă aceasta, dar şi datorită acestui lucru, adaptarea centrelor Dental View la noile necesi-tăţi şi condiţii de lucru şi protecţie ale momentului a fost extrem de rapidă, garantând pe mai departe calitatea actului imagistic, ulterior al celui medical şi integritatea sănătăţii pacientului în întregul ei.

 

În zilele noastre, teleradiografia poate fi efectuată în condiții de siguranță și trimisă nu numai medicului curant, clinicii, ci chiar în alte părţi ale lumii.

 

Conectarea teleradiografiei la tehnologia comunicaţională actuală a permis ca, numai prin utilizarea banală a unui telefon mobil, relevările şi interpretările ei să poată desfide orice distanţă şi localizare geografică.

 

Te așteptăm în centrul YTS-Dental View sector 6, pentru teleradiografie dentară Lujerului, în siguranță, cu echipamente ultra-moderne, cu minim de radiații și minim de riscuri specifice pandemiei.

Call Now Button