preloader
Blog
Despre teleradiologie, pandemia de COVID – 19 şi perenitatea unui sistem inovator

Despre teleradiologie, pandemia de COVID – 19 şi perenitatea unui sistem inovator

teleradiografie dentară Piaţa Muncii

 

Urmare a progresului tehnologic medical, a progreselor informaticii aplicate, a necesităţilor în continuă creştere ale domeniului medicinii stomatologice, teleradiologia reprezintă un progres în radiologie.

 

El a încurajat serviciile medicale şi a dus la evaluări şi interpretări imagistice ce au făcut posibile diagnosticări de precizie, urmate de alegerea celei mai bune căi de tratament şi urmărirea situaţiei posttratament.

 

Iar dacă extindem teleradiologia dentară la teleradiologia întregului sector medical, putem spune că noul sistem, prin virtuţile lui, a salvat numeroase vieţi.

 

Această cale inovativă de investigaţie a adus o schimbare de perspectivă în domeniul radiologiei și al serviciilor medicale, în general (teleradiografie dentară Piaţa Muncii).

 

Teleradiologia – o minune digitală

 

Teleradiologia poate fi considerată o minune digitală, concentrată pe îmbunătăţirea actului i-magistic, al actului medical retaurator sau vindecător, pe îmbunătăţirea consideraţiei şi experienţei pacientului.

 

Investigaţiile digitale sau teleinvestigaţiile (investigaţiile care pot trimite la distanţă, în alte locaţii îndepărtate, datele), precum RMN, tomografie computerizată, radiografie etc., oferă deosebit de preţioase informaţii, care trebuie interpretate cu maximă acurateţe.

 

Iar când pacientul nu gaseşte un specialist radiolog care să poată întreprinde acest lucru (şi, din păcate, se înregistrează o criză de profesionişti în acest domeniu, raportat la necesarul imagistic foarte mare), este mai bine ca el să amâne această etapă iniţială şi de care depinde tot cursul ulterior al demersului medical.

 

Altfel, el îşi poate risca însăşi viaţa. În condiţiile actuale ale pandemiei de COVOD – 19, ale creşterii numărului de persoane infectate, teleradiologia dentară este unul dintre factorii care încearcă să zăgăzuiască răspândirea virusului, atât în rândul pacienţilor, cât şi al personalului medical dentar – contactul apropiat din acest domeniu trebuind să fie cât mai restricţionat (teleradiografie dentară Piaţa Muncii).

 

La Centrul Dental View din Piaţa Muncii, sector 3, Bucureşti se practică din plin teleradiologia de performanţă

 

Colectivul de specialişti de top ai Centrului de imagistică dentară Dental View din Piaţa Muncii (Șos. Mihai Bravu 223, București, sector 3) – teleradiografie dentară Piaţa Muncii, aparţinând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică dentară din România, YTS-Dental View, cunosc foarte bine imperativele momentului şi utilizează (ca de altfel toate centrele Dental View), mai ales în aceste condiţii pandemice, teleradiografia.

 

Prin teleradiologie, datele investigaţiei dentare pot fi trimise la distanţă online şi analizate simultan de experţi medicali sau radiologi aflaţi în multe alte locaţii ale ţării şi chiar de pe întregul glob pămîntesc.

 

Astfel, teleradiologia trebuie să răspundă exemplar unei sarcini remarcabile şi critice, ce este necesar a fi îndeplinită.

 

Ceea ce acoperă domeniul teleradiologic este umbrela telesănătăţii, specialiştii radiologi putând interpreta imagini şi putând a le discuta cu medicii dentişti clincieni sau practicieni în mod electronic, de la distanţa la care şi unii şi alţii lucrează.

 

Cloud, aplicaţi portabile şi rapoarte realizate de oriunde şi pentru oriunde

 

Staţiile de lucru, în acest sens, sunt cu atât mai valoroase cu cât sunt bazate pe cloud şi pe aplicaţii portabile, care permit radiologilor şi medicilor să realizeze analize, interpretări şi să întocmească rapoarte indiferent de zona în care se află.

 

Mai multe radiografii pot fi investigate simultan, iar rezultatele pot fi anunțate în doar 8 minute folosind acest sistem novator, depășind performanța normală a transmiterii, de 30 de minute. Acest lucru permite celor doi radiologi și doctori să acorde o atenție excepţională pacientului, diminuând în același timp pericolul de răspândire sau contactare a COVID-19 (teleradiografie dentară Piaţa Muncii).

 

Dar avantajele sunt multiple. Forţa de muncă este cu mult crescută. Numeroşi radiologi văd i-maginile acasă, fac comentarii prin confirmare vocală şi aprobă rapoarte pe cale electronică.

 

Forţa de muncă radiologică va luca la un cu totul alt nivel

 

Viteza îndeplinirii actului radiologic ajută la stabilirea promptă a tipurilor de tratament atât pentru persoanele sănătoase, cât, mai ales, pentru cele deja contaminate.

 

Amenajările teleradiologice în România reprezintă piesa esenţială a metodologiei de tratament la distanţă; acum ele sunt pe cale de a deveni obligatorii şi, oricum, vor continua şi după încetarea pandemiei de COVOD – 19. Razele X şi computerul vor face pentru totdeauna corp comun.

 

Specialiştii Centrului de top Dental View din Piaţa Muncii (teleradiografie dentară Piaţa Muncii) sunt convinşi că generalizarea implementărilor de teleradiologie vor ajuta semnificativ clinicile de urgenţă, iar analizele întreprinse pentru obţinerea de rapoarte radiologice vor fi realizate de radiologi cu instruire şi responsabilitate sporite.

 

Pe de altă parte, radiologii au şi vor avea mai multe șanse de a oferi tipul lor avansat de asistență online mai multor clienți

 

Vom continua într-un articol viitor.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View din Piaţa Muncii, sector 3, Bucureşti, (teleradiografie dentară Piaţa Muncii), aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View , această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!
 

Call Now Button