preloader
Tomografia dentara

Tomografia dentara

Ce este tomografia dentara?

Tomografia dentara permite analizarea și vizualizarea 3D a structurilor interne care nu pot fi diagnosticate prin radiografie (care ofera doar o imagine 2D)

Informaţiile 3D legate de structura anatomică a pacientului sunt preluate la scara 1:1 şi sunt stocate sub formă de voxeli. Voxelul este o unitate cubică de volum şi poate fi considerat corespondentul 3D al pixelului.

Nuanța fiecărui voxel (cub) indică densitatea structurii anatomice corespunzătoare la nivelul obiectului original. Acest plus de informaţie pe care îl aduce o scanare 3D poate fi un factor determinant în alegerea tratamentului în domenii precum implantologie, ortodonţie, chirurgie BMF etc. Cu cât dimensiunea voxelului este mai mica, cu atat calitatea imaginii este mai buna si se pot observa mai multe detalii.

tomografie dentara 5
Morita X800 cbct

Clinicile YTS-Dental sunt dotate cu un computer tomograf cu fascicul conic ultraperformant Morita X800 şi Planmeca ProMax 3D MID

Morita X800 poate atinge dimensiuni ale voxelului incredibil de mici (80 microni).

În cazul Morita X800, o tomografie computerizată 3D are o durată medie de expunere la radiaţii foarte scăzut, iar în urma procedurii se obţin imagini la o rezoluție foarte înaltă.

Pentru mai multe detaliii legate de tehnologia CBCT, dati click aici.

tomografie dentara

Recenzii clienti

Bun
Pe baza a 174 de recenzii
Marian Constantin
Marian Constantin
Recomand cu încredere. Servicii de calitate și profesionalism.
Istrate Violeta
Istrate Violeta
Foarte amabili! Comunicare 10/10 Recomand!
Andra Ilie
Andra Ilie
Personal foarte amabil, timp foarte scurt de asteptare desi mai erau persoane in sala de asteptare (10 minute a durat cu totul o radiografie panoramica).
John Black
John Black
O experienta placuta, desi sunt foarte anxios in cabinetele medicale totul a fost relaxant si rapid, in 10 min a fost gata totul (radiografie panoramica, preturile sunt pe site)
Call Now Button