preloader
Blog
UNDE FACEM TOMOGRAFII DENTARE CU RADIAȚII MINIME?

UNDE FACEM TOMOGRAFII DENTARE CU RADIAȚII MINIME?

 

Trebuie sa faci o tomografie dentară?  Ar fi bine sa alegi cu atenție centrul radiologic în care o vei face.

De ce? Simplu. Pentru ca tomografia dentară te expune la o doza de radiații mai mare decât radiografia dentară, dar foarte important este că această doză diferă în funcție de cât de performant este echipamentul de radiologie utilizat şi de cat de priceput este cel care o efectuează.

Mai mult de atât, echipamentele moderne oferă şi o calitate a imaginii mult mai bună şi astfel, ajută medicul stomatolog sa pună un diagnostic corect.

Cum alegem centrul de radiologie potrivit pentru tomografii dentare cu radiaţii minime?

 

Când vine vorba de tomografii dentare cu radiații minime, cele două constante vitale pentru siguranța ta şi pentru succesul viitoarelor tale tratamente stomatologice sunt:

  • echipamentele performante;
  • experiența şi priceperea specialistului care manevrează echipamentele.

 

Datorită evoluției tehnologiei medicale, investigaţiile precum prețioasele tomografii dentare sunt cu mult mai puţin iradiante decât în trecut. Tehnica evoluează într-un ritm rapid, inclusiv în domeniul medical, pentru a ne oferi performanţe din ce în ce mai ridicate, cu riscuri din ce in ce mai mici.

În condiţiile acestea, este şi păcat să nu profiţi de echipamentele moderne ale timpurilor noastre. O poţi face interesându-te şi să alegând un centru de radiologie care să fie dotat cu ultimele tehnologii, pentru a efectua tomografii dentare în siguranţă.

 

În joc sunt:

  • pe termen lung, sănătatea ta;
  • pe termen scurt, succesul sau eşecul tratamentelor tale stomatologice, pentru care este necesară tomografia dentară.

 

În cadrul unui plan de tratament elaborat, de durată, investigaţiile radiologice sunt necesare, în mod repetat, pe toată durata tratamentului.

Nu de multe ori auzim de implanturi pierdute, din cauză că au fost inserate fără efectuarea unei tomografii dentare de calitate, pentru a se verifica dacă ţesutul osos poate susţine un implant.

Evitarea centrilor nervoși, sinusurilor şi altor elemente periculoase ale anatomiei, este esenţială în cadrul intervenţiilor chirurgicale de inserare de implanturi sau cu alte scopuri. 

YTS-Dental View- Cele mai performante echipamente radiologice, pentru radiații minime

 

Centrele de radiologie dentara YTS-Dental View, localizate în 7 zone ale Bucureștiului, sunt dotate cu aparate de ultimă generație, cele mai bune in domeniu, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune servicii de radiologie posibile, inclusiv de tomografii dentare cu radiații minime.

 

  • Morita Veraview IC5 HD

 

 

– cel mai scurt timp de expunere la radiaţii din industria echipamentelor de radiologie dentară – 5,5 secunde;

– rezoluţie foarte bună, de până la 96 µm;

– tehnologie ce reduce absorbţia de raze X de către organism, prin utilizarea curentului direct;

– imagini mai clare, mai exacte, prin tehnologia wide;

– radiații mult mai reduse pentru copii şi persoane cu maxilar mic, prin micşorarea ariei de rotaţie;

 

  • CBCT Planmeca Promax 3D MID

 

– all in one – realizează tomografii dentare 3D, fotografii 3D, radiografii panoramice 2D şi cefalometrii;

– tehnologie de producere a razelor X pulsate si a efectului stroboscopic- rotație de 18-26 secunde, dar expunere minimă, efectivă, la radiaţii de numai 3 secunde;

– scanare prin rotație scurtă- radiaţii reduse;

– calitate foarte înaltă a imaginilor- rezoluţie de 127 µm.

YTS-Dental View asigură servicii de radiologie stomatologică, ancorate în prezent şi privind spre viitor, constituind prima rețea de centre de imagistică din România.

 

Te aşteptăm in oricare dintre cele 7 centre de imagistică dentară digitală din Bucuresti, pentru tomografii dentare super performante, cu cele mai reduse radiaţii posibile.

Call Now Button