preloader
Blog
TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREȘTI

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREȘTI

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREȘTI

 

Dacă medicul tău stomatolog, ţi-a recomandat efectuarea unei investigaţii CBCT, te putem indruma spre oricare dintre centrele YTS-Dental View de radiologie şi tomografie dentară digitală.

De ce să studiezi înainte să decizi centrul de radiologie la care vei apela? Pentru că întotdeauna contează unde faci radiografiile şi tomografiile dentare!

Dar este doar o radiografie! Doar o tomografie! Adevărat, însă fiecare doză de radiaţie se adaugă la cea anterioară şi totalul contează. Este important ca tu să beneficiezi de echipamente foarte noi şi moderne, cu o doză foarte scăcută de radiaţie. Şi este important ca medicul tău să distingă foarte clar detaliile necesare. O radiologie sau tomografie clară poate face diferenţa pentru un diagnostic corect.

 

Ce este tehnologia CBCT

CBCT este termenul ce desemnează tomografia dentară cu fascicul conic, iar aparatul cu ajutorul căruia este efectuată se numeşte computer tomograf cu fascicul conic.

Sunteţi familiarizaţi deja cu termenul de tomografie, de la clasica tomografie computerizată, cunoscută ca CT.

Noutatea acestei tomografii este forma specială a fasciculului de raze X: conică.

 

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREŞTI

 

Această caracteristică determină o scanare foarte rapidă, o expunere mult mai scăzută la radiaţii şi o poziţie mult mai confortabilă decât în cazul CT (verticală, în comparaţie cu poziţia orizontală, în interiorul echipamentului-tunel de CT).

Tehnologia CBCT permite obţinerea de imagini 3D a întregii cavităţi orale, foarte rapid.

Poţi avea acces la tehnologie CBCT în Bucureşti, în cea mai performantă rețea de centre integrate și exclusive de radiologie digitală, tomografie dentară și ORL din România: YTS- Dental View.

 

Este riscantă?

 

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREŞTI

 

Riscurile sunt în mod clar foarte reduse în comparaţie cu CT-ul clasic, acesta fiind şi motivul pentru care acest echipament este utilizat în stomatologie, unde imagistica este deseori necesară.

Specialiştii nostri aplică de fiecare dată cu succes principiul ALARA (As Low As Reasonably Achievable), adică stabilesc setările la cea mai mică doză de radiaţie posibilă pentru obţinerea de imagini calitative.

Accesul la tehnologie CBCT în Bucureşti, în cadrul oricăruia dintre centrele YTS- Dental View, reprezintă o reducere considerabilă a riscurilor aferente realizării tomografiilor dentare.

Echipamentele YTS Dental- View sunt foarte performante:

 • sunt foarte noi, lucru deosebit de important, căci tehnologia evoluează rapid.
 • provin de la companii cu istorie şi reputaţie în domeniu.
 • sunt perfect întreţinute.
 • au setări special de ajustarea dozelor de radiaţie, în funcţie de factori multipli.

Ne dorim ca pacienţii nostri să fie în siguranţă şi să obţină cele mai bune rezultate, pentru diagnostice corecte şi tratamente şi intervenţii chirurgicale sigure.

Tomografia CBCT este recomandată doar pentru anumite cazuri. În fiecare situaţie în parte, medicul analizează raportul beneficii-riscuri şi determină necesitatea ei.

Siguranţa pacientului este primordială, aceasta fiind şi raţiunea oricărui tratament stomatologic.

Doar medicul tău poate hotărâ dacă tratamentul poate fi efectuat în siguranţă fără o tomografie dentară.

 

Ce îţi oferim?

 

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREŞTI

 

 • calitatea primei reţele de centre de radiologie şi tomografie din ţară;
 • aparatură foarte nouă, de cea mai înaltă calitate, atent aleasă şi furnizată chiar de către noi: YTS-Dental – unul din principalii importatori şi distribuitori de produse stomatologice din Romania. Întreţinerea echipamentelor este una excelentă, fiind realizată tot de către noi. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării.
 • doză foarte scăzută de radiaţii, datorită performanţelor echipamentelor radiologice şi setărilor de modificare a dozei de radiaţii individualizat pentru fiecare caz;
 • expertiza medicilor nostri radiologi;
 • 5 centre de imagistică în Bucureşti, în zone principale, uşor de accesat.

 

Unde ne găseşti în Bucureşti?

Centrele de Imagistică Dentară YTS- Dental View îţi oferă accesul la tehnologie CBCT în Bucureşti.

Sediile noastre sunt localizate în 5 zone foarte frecventate:

 • Piaţa Muncii
 • Aviatorilor
 • Lujerului
 • Piaţa Sudului
 • Progresului (Vulcan)

 

Te aşteptăm, cu cea mai sigură tehnologie CBCT în Bucureşti!

 

TEHNOLOGIE CBCT ÎN BUCUREŞTI

Call Now Button