preloader
Blog
Reușita unui bun tratament necesită rezultate imagistice complete şi exacte

Reușita unui bun tratament necesită rezultate imagistice complete şi exacte

radiografie dentara bucuresti, tomografie dentara bucuresti, yts dental view

 

Atunci când mergeți la un tratament stomatologic, ultimul lucru pe care vi-l doriți este ca ceva să meargă prost din cauza unui diagnostic greșit. De aceea, este atât de important să aveți rezultate imagistice precise. Din păcate, multe clinici dentare nu dispun de cea mai recentă tehnologie și se bazează pe metode învechite.

 

La centrul de radiologie și tomografie dentara YTS Dental View, folosim cele mai noi metode de imagistică pentru a ne asigura că tratamentul dumneavoastră decurge cât mai bine. Dacă medicul dentist nu poate vedea ce se întâmplă în interiorul gurii dumneavoastră, nu vă va putea oferi cel mai bun tratament posibil.

 

Tomografia dentară este o parte vitală în inserarea unui implant dentar de succes și este important să vă asigurați că obțineți cele mai precise imagini posibile.

 

 

Despre CBCT-ul ProMax 3D MID care se găsește în toate centrele YTS

 

ProMax 3D MID este un CT multifuncțional, care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii dentare computerizate 3D. Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Planmeca Promax 3D MID producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Tomografiile dentare computerizate 3D obținute cu ajutorul CBCT Planmeca Promax 3D MID furnizează medicilor stomatologi și specialiștilor posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes și, în același timp, emite cel mai scăzut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile acum pe piață.

 

radiografie dentara bucuresti, tomografie dentara bucuresti, yts dental view

 

Tomografii dentare complete şi precise, cu software-ul Romexis 3D = Tratamente stomatologice de succes!

 

Dar nu este vorba numai despre computerul tomograf super-performant în sine, ci şi de software-ul 3D Romexis, de vizualizare pentru medici, echipamentul care de fapt asamblează toate imaginile provenite de la Cone Beam CT (Computer Tomograf cu Fascicul Conic).

 

Pentru vizualizarea imaginii preluate cu ajutorul CBCT Planmeca Promax 3D, medicii și specialistii beneficiază de un software gratuit, Romexis – 3D,cu ajutorul căruia imaginile pot fi manipulate pentru a arăta diverse unghiuri, se pot măsura adâncimi, grosimi, densități.

 

 

Reducerea erorilor chirurgicale pentru tratamentul de implant dentar:

 

  • Localizarea și determinarea distanței față de structurile anatomice vitale;
  • Evaluarea grosimii crestei alveolare și vizualizarea conturului osos;
  • Localizarea și evaluarea sinusurilor maxilare;
  • Localizarea canalului mandibular și trasarea nervului;
  • Stabilirea densității osoase în zona de interes;
  • Localizarea pre-chirurgicală precisă a implantului prin calculul spațiului alveolar, poziției rădăcinilor existente, cât și evaluarea osului alveolar;
  • Alegerea optimă a dimensiunii, a tipului de implant și a posibilităţii simulării de implant.

 

 

Înaintea începerii tratamentului dentar implantologic, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. cefalo-oro-dentară. Centrul YTS Dental View vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de top, să-i treceţi pragul!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button