preloader
Blog
Radiologie în București: Servicii de înaltă calitate la prețuri competitive

Radiologie în București: Servicii de înaltă calitate la prețuri competitive

radiografie panoramica, tomografie dentar, computer tomograf, radiografi partiale, radiografie denta

 

Dacă ai nevoie de investigații radiologice precise în București, YTS Dental View este locul potrivit pentru tine. Aici găsești servicii de radiografie/tomografie dentară și nu numai, la prețuri mai mult decât accesibile. De asemenea, calitatea serviciilor oferite este înaltă, astfel încât să nu te simți nicio presiune în plus față de costul tratamentului pe care urmează sa-l parcurgi.

 

 

 

Ce se poate vedea la o scanare CT (tomografie dentară)?

 

Tehnologia tomografiei dentare le permite dentiștilor să urmărească cu precizie locația structurilor osoase din jurul feței pacienților, a cavităților nazale și a sinusurilor. Cu această abilitate de ultimă oră, orice modificări ale structurii osoase sau creșteri anormale nu scapă neobservate. În plus, orice tratament chirurgical poate fi planificat mai ușor și cu mai multă precizie.

 

Deși scanerul dentar cu fascicul conic este foarte performant, acesta nu oferă la fel de multe detalii ca scanerul CT din ambulatoriul spitalului. Acest lucru se datorează faptului că evaluarea structurilor țesuturilor moi, cum ar fi mușchii, ganglionii limfatici, nervii și glandele, se află în afara domeniului său de capacitate (vizualizare).

 

 

Însă nici nu este nevoie ca CBCT să se ocupe de astfel de structuri, căci, în cazul în care el depistează anomalii oro-dentare cu potenţial de gravitate ridicat, specialiştii de aici fac neîntârziat trimitere de analiză a situaţiei către medici şi, mai departe, către vizualizări radiologice complexe.

 

 

La ce foloseşte scanarea CBCT?

 

Tehnologia de scanare cu fascicul conic pentru tomografiile dentare, din dotarea centrelor de radiologie dentară YTS Dental View, este din ce în ce mai căutată, există astăzi tot mai multe cabinete stomatologice care achiziţionează acest echipament avansat şi care îl utilizează în următoarele scopuri:

 

  • Planificarea plasării exacte a implantului dentar înainte de operaţia chirurgicală propriu-zisă (care, în pofida performanţelor medicale la care s-a ajuns, nu este una uşoară);

 

  • Evaluarea cantității şi calităţii osoase înainte de plasarea implantului dentar, în special în ceea ce privește localizarea sinusurilor și determinarea posibilelor tratamente de remediere a sinusurilor; 

 

  • Evaluarea și localizarea canalelor nervoase vitale înainte de plasare a implantului dentar;

 

  • Planificarea extracției chirurgicale a dinților de minte afectați;

 

  • Detectarea și monitorizarea tumorilor maxilarului;

 

  • Localizarea și identificarea originilor patologice ale durerii cronice.

 

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS  Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna.

 

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

Call Now Button