preloader
Blog
Implant dentar mai eficient, datorită imaginilor modulului de raze X Planmeca Romexis 3D

Implant dentar mai eficient, datorită imaginilor modulului de raze X Planmeca Romexis 3D

tomografie dentara, radiologie dentara, yts dental view

 

Cea mai mare şi longevivă companie de imagistică dentară din ţară, YTS-Dental View, deţine, în cadrul reţelei sale, centre atât în București cât și în Oradea, unități care funcţionează la aceleaşi standarde înalte de calitate care au impus decisiv întreaga companie pe piaţa serviciilor de radiologie dentară.

 

Aici, pacienții,  pot solicita evaluările imagistice necesare proiectării tratamentului cu implant dentar, în cazul în care decid înlocuirea unuia sau a mai multor dinţi pierduţi prin traumatism, infecţii, carii extinse şi vechi, boli gingivale, dar şi pe cei prost poziţionaţi în arcadă, care încurcă planul de restaurare protetică.

 

 

 Cum poate ajuta modulul Planmeca Romexis 3D?

 

Modulul software Romexis 3D este o alegere superioară pentru toate imaginile 3D dentare (tomografie dentară), deoarece permite utilizatorilor să gestioneze imagini CBCT, modele de suprafață, fotografii 3D și chiar înregistrări de mișcare maxilară 4D într-o singură interfață.

 

Modulul este optim pentru vizualizarea simplificată și rapidă a tomografiilor dentare și oferă instrumentele necesare pentru planuri și analize de tratament avansate.

 

De asemenea, modulul Romexis 3D permite utilizatorilor să facă tot ceea ce doresc şi intenţionează, deoarece oferă instrumente avansate de imagistică 3D concepute special pentru diverse specialități și domenii ale stomatologiei – precum ortodonția, prostodonţia, implantologia, endodonția, chirurgia oro-maxilo-facială și stomatologia generală.

 

Majoritatea tipurilor de software de planificare a implanturilor 3D includ instrumente ușor de utilizat, care ajută medicul implantolog dentar în:

 • Evaluarea densității osoase;
 • Identificarea nervului alveolar;
 • Detectarea proximității implantului.

 

 

Avantajele tomografiei dentare cu software-ului Romexis în planificarea implanturilor

 

Prezentăm mai jos câteva merite ale software-ului Planmeca Romexis în planificarea implanturilor:

 

 • Servește drept ghid vizual pentru explicarea către pacient a operației;
 • Este minim invaziv;
 • Implanturile pot fi montate în cea mai înaltă calitate a osului disponibil;
 • Foloseşte la plasarea optimă a implanturilor dentare, ceea ce duce la rate mai bune de succes pe termen lung;
 • Necesită un timp mai scurt de stat pe scaunul dentar din cabinet și mai puține sesiuni;
 • Permite medicului implantolog să afle în prealabil problemele care ar putea afecta costul tratamentului, cum ar fi osul maxilar insuficient, astfel încât să poată fi prezentată pacientului o ofertă corectă şi sustenabilă;
 • Implantologul dentar este mai puțin stresat în ceea ce privește efectuarea procedurii, deoarece știe la ce să se aștepte;
 • Oferă un șablon laboratoarelor dentare pentru fabricarea bonturilor și coroanelor personalizate.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button