preloader
Blog
TELERADIOGRAFIE DENTARĂ AVIATORILOR

TELERADIOGRAFIE DENTARĂ AVIATORILOR

Colectivul de specialişti de top ai Centrului de imagistică dentară YTS-Dental View Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 63, sector 1, Bucureşti) aparţinând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică dentară din România, YTS-Dental View, cunosc foarte bine exigențele momentului şi utilizează (ca de altfel toate centrele YTS-Dental View), mai ales în aceste condiţii pandemice, teleradiografia.

 

Teleradiologia este practica radiologică în care rezultatele imagistice şi datele diagnostice ale examinării pacientului sunt transmise la distanţă. Se pote transmite astfel imaginile din locul în care ele au fost captate, în orice altă locaţie.

 

Practicile teleradiologice includ proceduri convenţionale de radiologie intraorală, precum şi radiografii orale suplimentare, tomografii computerizate (CT), ultrasunete prin rezonanță magnetică (RMN) și medicina nucleară (MN).

 

Teleradiologia permite interpretarea imaginii radiografice într-un timp foarte scurt şi oferă accesul la o mulţime de detalii, care fac etapele de consult deosebit de eficiente.

 

Teleradiologia – potenţial educativ şi îmbunătăţirea globală a serviciului de imagistică dentară

 

Tehnicile teleradiologice pot sprijini dezvoltarea educaţiei continue în domeniul radiologiei. Imaginea furnizată de radiografia dentară poate fi vizualizată simultan de către medici stomatologi aflaţi în diferite locaţii.

 

Efectuată corect şi beneficiind de funcţionare corectă, practica teleradiologică poate creşte semnificativ calitatea interpretărilor radiologice întreprinse de corpul de specialişti al unui centru de imagistică, îmbunătăţind într-o manieră deosebit de consistentă serviciul pentru pacienţi

 

Pentru teleradiografie dentară Aviatorilor, apelează la serviciile centrelor de radiologie dentară digitală și tomografie YTS-Dental View.

 

Centrul YTS-Dental View Aviatorilor, adaptat perfect sistemului teleradiologic

 

Centrul de top Dental View din Aviatorilor, sector 1, susţine calitatea înaltă a serviciului radiolo-gic prin calitatea imaginilor furnizate de echipamentele sale radiologice şi le poate transmite medicului stomatolog, care, în continuare, alege, planifică şi desfăşoară tratamentul.

 

În centrul YTS-Dental View – Aviatorilor, sectoarele de digitalizare şi de comunicare sunt foarte bine reprezentate, procesarea imagistică radiologică standard a imaginii şi comunicarea informaţiilor medicale între calculatoare realizându-se la cel mai înalt nivel.

 

Astfel, imagistica fără film, susţinută de metoda de comunicare computerizată şi de stocare digitală a datelor imagistice, oferă standarde de ultimă oră serviciului radiologic. Alege Centrul YTS-Dental View pentru teleradiografie dentară Aviatorilor.

 

teleradiografie dentara, teleradiografie dentara aviatorilor, teleradiografie dentara sector 1

 

Avantajele tehnicilor teleradiologice

 

În acest sens, sunt propuse a fi utilizate tehnicile teleradiologice, datorită avantajelor şi beneficiilor acestora:

 

  • Oferirea de servicii radiologice consultative şi interpretative;
  • Pentru realizarea de consultaţii radiologice în clinici chiar şi în absenţa unui radiolog dento-maxilo-facial;
  • Facilitarea interpretării radiologice în condiţii de gardă;
  • Pentru ca serviciile radiologice să poată oferi relevanţă imagistică şi interpretare cât mai prompt în îngrijirea clinică;
  • Oferirea de suport specilităţilor radiologice atunci când este nevoie;
  • Îmbunătăţirea continuă a educaţiei radiologului dento-maxilo-facial;
  • Promovarea eficienței și îmbunătățirea calității serviciului imagistic global al unui centru (clinică);
  • Oferirea de interpretare imagistică pentru evaluarea ei de către medicul stomatolog al altei clinici;
  • Sprijinirea telemedicinei;
  • Furnizarea de imagini de supraveghere a tratamentului (pre- şi posttratament) de calitate.

 

Calitatea de top a centrelor Dental View din Bucureşti şi Oradea

 

Cele 8 centre de top ale YTS-Dental View din Bucureşti şi Oradea prezintă toată lista de avantaje şi disponibilităţi, ele, în afara oraşului Oradea, acoperind întrega zonă a capitalei şi posedând tehnologie şi calitate profesională umană de cel mai înalt nivel.

 

Pe lângă aceasta, dar şi datorită acestui lucru, adaptarea centrelor Dental View la noile necesi-tăţi şi condiţii de lucru şi protecţie ale momentului a fost extrem de rapidă, garantând pe mai departe calitatea actului imagistic, ulterior al celui medical şi integritatea sănătăţii pacientului în întregul ei.

 

Avantajul posibilităţii de a apela în urgenţă la servicii de radiologie dento-maxilo-facială îndeplinite de către un specialist cu vastă experienţă are o valoare nepreţuită pentru viaţa omului.

 

Te invităm să ne treci pragul, pentru teleradiografie dentară Aviatorilor și alte investigații radiologice dentare de înaltă calitate, effectuate cu o doză minima de radiații.

Call Now Button