preloader
Blog
Metoda teleradiologică poate îmbunătăţi semnificativ calitatea globală a serviciului imagistic

Metoda teleradiologică poate îmbunătăţi semnificativ calitatea globală a serviciului imagistic

teleradiografie dentară, teleradiografie dentară Aviatorilor, teleradiografie dentară sector 1, tele

 

Colectivul de specialişti de top ai Centrului de imagistică dentară Dental View din zona Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 63, sector 1, Bucureşti) – teleradiografie dentară Aviatorilor, aparţi-nând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică dentară din România, YTS-Dental View, cunosc foarte bine imperativele momentului şi utilizează (ca de altfel toate centrele Dental View), mai ales în aceste condiţii pandemice, teleradiografia.

 

Teleradiologia este practica radiologică în care rezultatele imagistice şi datele diagnostice ale examinării pacientului sunt transmise la distanţă. Radiologul dentar (dento-maxilo-facial) poate transmite astfel imaginile din locul în care ele au fost captate în orice altă locaţie.

 

Specialistul radiolog poate îndeplini la fel de bine cele două sarcini: fie aceea de a trimite imaginea radiografică, fie oferirea interpretării scrise a radiografiei dentare.

 

Practicile teleradiologice includ proceduri convenţionale de acoperire intraorală, precum şi radiografii orale suplimentare, tomografii computerizate (CT), ultrasunete imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) și medicina nucleară (MN).

 

Teleradiologia permite interpretarea imaginii radiografice într-un timp foarte scurt şi oferă accesul la o mulţime de detalii, care fac etapele de consult deosebit de eficiente.

 

Atât potenţialul educativ, cât şi îmbunătăţirea globală a serviciului dentar imagistic

 

Am vorbit şi în alte articole despre virtutea educativă a teleradiologiei, despre faptul că tehnicile teleradiologice pot sprijini dezvoltarea educaţiei continue în domeniul radiologiei. Imaginea furnizată de radiografia dentară poate fi vizualizată simultan de către medici stomatologi aflaţi în diferite locaţii.

 

Efectuată corect şi beneficiind de funcţionare corectă, practica teleradiologică poate creşte semnificativ calitatea interpretărilor radiologice întreprinse de corpul de specialişti al unui centru de imagistică sau al unei clinici dentare, îmbunătăţind într-o manieră deosebit de consistentă serviciul pentru pacienţi (teleradiografie dentară Aviatorilor).

 

Centrul Dental View – Aviatorilor, adaptat perfect sistemului teleradiologic

 

Centrul de top Dental View din Aviatorilor, sector 1 susţine calitatea înaltă a serviciului radiolo-gic prin calitatea imaginilor pe care le captează şi le poate trimite, în condiţii de totală adecvare a lor la demersul clinic dentar global pe care pacientul este hotărât să îl întreprindă în colaborare cu medicul său stomatolog – cel care alege, planifică şi desfăşoară tratamentul.

 

La centrul Dental View – Aviatorilor, sectoarele de digitalizare şi de comunicare sunt foarte bine reprezentate, procesarea imagistică radiologică standard a imaginii şi comunicarea informaţiilor medicale între calculatoare realizându-se la cel mai înalt nivel.

 

Astfel, imagistica fără filme, susţinută de metoda de comunicare computerizată şi de stocare digitală a datelor imagistice, oferă standarde de ultimă oră serviciului radiologic (teleradiografie dentară Aviatorilor).

 

Avantajele tehnicilor teleradiologice

 

În acest sens, sunt propuse a fi utilizate tehnicile teleradiologice datorită avantajelor şi rolurilor lor de mai jos:

 

 • Oferirea de servicii radiologice consultative şi interpretative;
 • Pentru realizarea de consultaţii radiologice în clinici chiar şi în absenţa unui radiolog dento-maxilo-facial;
 • Facilitarea interpretării radiologice în condiţii de gardă;
 • Pentru ca serviciile radiologice să poată oferi relevanţă imagistică şi interpretare cât mai prompt în îngrijirea clinică;
 • Oferirea de suport specilităţilor radiologice atunci când este nevoie;
 • Îmbunătăţirea continuă a educaţiei radiologului dento-maxilo-facial;
 • Promovarea eficienței și îmbunătățirea calității serviciului imagistic global al unui centru (clinică);
 • Oferirea de interpretare imagistică pentru evaluarea ei de către medicul stomatolog al altei clinici;
 • Sprijinirea telemedicinii;
 • Furnizarea de imagini de supraveghere a tratamentului (pre- şi posttratament) de calitate.
   

Calitatea de top a centrelor Dental View din Bucureşti şi Oradea

 

Cele 8 centre de top ale YTS-Dental View din Bucureşti şi Oradea prezintă toată lista de avantaje şi disponibilităţi, ele, în afara oraşului Oradea, acoperind întrega zonă a capitalei şi posedând tehnologie şi calitate profesională umană de cel mai înalt nivel.

 

Pe lângă aceasta, dar şi datorită acestui lucru, adaptarea centrelor Dental View la noile necesi-tăţi şi condiţii de lucru şi protecţie ale momentului a fost extrem de rapidă, garantând pe mai departe calitatea actului imagistic, ulterior al celui medical şi integritatea sănătăţii pacientului în întregul ei.

 

Avantajul posibilităţii de a apela în urgenţă la servicii de radiologie dento-maxilo-facială îndeplinite de către un specialist cu vastă experienţă are o valoare nepreţuită pentru viaţa omului.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View din Aviatorilor, sector 1, Bucureşti, aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View Aviatorilor, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Call Now Button