preloader
Blog
YTS Dental View – o opțiune excelentă pentru servicii de imagistică dentară accesibile

YTS Dental View – o opțiune excelentă pentru servicii de imagistică dentară accesibile

radiografie dentara bucuresti, yts dental view bucuresti

 

YTS Dental View este o rețea de nouă centre de imagistică dentară din București și unul în Oradea, care oferă servicii de tomografie computerizată și radiografie panoramică de calitate superioară la prețuri accesibile. Este prima și cea mai mare rețea de acest fel din țară și se distinge prin investițiile în echipamente avansate și prin pregătirea personalului pentru lucrul cu noile tehnologii.

 

Costul pentru o radiografie poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi starea de sănătate a pacientului, situația dentară, tipul de procedură utilizată, numărul de vizite necesare, calitatea echipamentului și reputația clinicii. Reputația este determinată de performanța rezultatelor și de calificarea și prestigiul specialiștilor din unitatea medicală.

 

O radiografie panoramică este o fotografie a întregii guri, inclusiv a osului maxilar, dinților, gingiilor și țesuturilor de legătură. Pacientul poate fi nevoit să muște în mai multe poziții diferite pentru a permite captarea fiecărui unghi al situației oro-dentare. Imaginea va fi apoi procesată și arătată medicului dentist, care poate face constatările împreună cu pacientul.

 

 

YTS Dental View din București oferă tehnologie de ultimă generație:

 

Centrul YTS Dental View dispune de tehnologie de ultimă generație, inclusiv un computer tomograf cu fascicul conic (Cone Beam Computed Tomograph, sau CBCT), care oferă imagini de înaltă calitate pentru analiza situației dentare. Acest echipament este folosit pentru a realiza radiografii panoramice și tomografii tridimensionale, care permit medicilor dentist să vadă detalii precis ale dinților, osului maxilar și țesuturilor din jur.

 

 

  • Servicii complete de îngrijire dentară

La YTS Dental View, pacienții au acces la o gamă completă de servicii de imagistică dentară. Aceste servicii sunt oferite de către specialiști dentari care au experiență în diferite domenii și care folosesc tehnologii moderne pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru pacienți.

 

  • Personal amabil și profesionist

Echipa noastră este formată din personal amabil și profesionist care se străduiește să ofere o experiență plăcută pacienților. Ei vor răspunde la toate întrebările pacienților și vor face tot posibilul pentru a se asigura că pacienții se simt confortabil și înțeleși în timpul vizitei lor.

 

  • Programare ușoară

Pacienții pot programa ușor o vizită la centrele YTS Dental View prin apelarea la numărul de telefon sau prin completarea formularului de pe site.

 

  • Serviciile sunt accesibile

La noi, pacienții au acces la servicii de calitate la prețuri accesibile. Costul pentru o radiografie panoramică poate varia în funcție de mai mulți factori, dar se poate găsi un preț mediu  începând de la 100 de lei.

 

 

În concluzie, Centrul YTS Dental View este o opțiune excelentă pentru pacienții care doresc să beneficieze de servicii de imagistică dentară de calitate, personalizate și accesibile, cu tehnologie de ultimă generație și tehnicieni specializați în domeniu.

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

Call Now Button