preloader
Blog
TEHNOLOGIA DE RADIOLOGIE DENTARĂ CBCT, PRIMA DIN ROMÂNIA LA CENTRUL YTS – DENTAL VIEW, PIAȚA MUNCII

TEHNOLOGIA DE RADIOLOGIE DENTARĂ CBCT, PRIMA DIN ROMÂNIA LA CENTRUL YTS – DENTAL VIEW, PIAȚA MUNCII

radiologie dentara, radiologie dentara Piata Muncii, radiologie dentara sector 3

 

În sectorul 3 al capitalei există o excelentă clinică de radiologie dentară. Este vorba despre Centrul YTS – Dental View din Piaţa Muncii (Şos. Mihai Bravu 223, sector 3), una dintre unită-ţile de elită ale companiei medicale YTS – Dental View, care reprezintă prima şi cea mai mare reţea de clinici de imagistică dentară din România. Serviciile şi echipamentele acestei companii sunt concepute şi lucrează pentru a răspunde celor mai înalte standarde ale domeniului.

 

Vorbim aici atât despre aparatura ultramodernă, de ultimă generaţie, aflată în dotarea Centrelor, cât şi despre echipa de profesionişti care, utilizându-le, îşi orientează permanent întregul proces al muncii lor înspre confortul pacienţilor şi utilitatea medicilor şi clinicilor cu care colabo-rează.

 

Căutând un centru performant de radiologie dentară în sectorul 3, trebuie să fiţi convinşi de faptul că de calitatea vizualizării şi informaţiilor imagistice obţinute la Centrul YTS – Dental View din Piaţa Muncii depinde actul clinic al medicilor ce urmează fluxului terapeutic, depind procedurile de tratament care vă vor fi aplicate.

 

Pacienţii şi medicii pot beneficia aici – ca de altfel în toate centrele Dental View din Bucureşti şi Oradea – de gama completă de servicii de radiologie dentară: radiografii, tomografii, scanare intraorală digitală etc.

 

Trebuie menţionat că Centrul YTS – Dental View din Piața Muncii este primul centru de imagisti-că dentară din România care are în dotare Computerul Tomograf cu Fascicul Conic Planmeca ProMax 3D MID.

 

Ce trebuie să ştiţi despre scanările CT dentare

 

Orice pacient sau viitor pacient trebuie să ştie că nici un tratament dentar, nici o  procedură dentară din cadrul unui tratament nu poate începe fără ca medicul dentist să ştie ce se află sub suprafata gingiilor şi dinţilor, fără să beneficieze de datele complete ale vizualizării situaţiei oro-dentare. Fie că este vorba de proceduri implantologice, endodontice, ortodontice sau chirurgicale.

 

Astfel, CT însemnând “Tomografie Computerizată”, scanerul CBCT (Cone Beam Computerized Tomography) este o mașină special concepută care utilizează raze X într-un fascicul conic, de obicei utilizat pentru imagistica medicală.

 

Promax 3D MID este un CT multifuncțional care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D.

Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Planmeca Promax 3D MID producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Tomografiile computerizate 3D obținute cu ajutorul CBCT Planmeca Promax 3D MID furnizează medicilor stomatologi și specialiștilor posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes și, în același timp, emite cel mai scazut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile momentan pe piață.

 

Toate “feliile” imagistice sunt asamblate apoi unitar

 

Scanarea CT de radiologie dentară din Centrul YTS – Dental View Piaţa Muncii realizează o serie de imagini cu raze X de cea mai înaltă calitate. Tehnologia computerizată avansată realizează apoi asamblarea unitară a acestor imagini pentru a forma o serie de “felii” ale spaţiului cranio-oro-dentar.

 

Medicul dentist care se ocupă de tratamentul dvs. poate astfel vizualiza în cele mai bune condiţii structurile interne ale capului, feţei, dar şi ale gâtului în 3 dimensiuni şi cu un grad extrem de ridicat de acurateţe.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View – Radiologie dentară, din Piaţa Muncii (Şos. Mihai Bravu 223, sector 3, Bucureşti), aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS – Dental View, Piaţa Muncii,  această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button