preloader
Blog
Rolul radiografiei panoramice în coordonarea tratamentului

Rolul radiografiei panoramice în coordonarea tratamentului

radiografie panoramica, radiografie dentara, centru de radiologie si tomografie dentara yts

 

De la început specificăm că în oricare dintre cele 10 centre ale YTS-Dental View din Bucureşti şi Oradea se realizează atât tomografii computerizate cât şi radiografii panoramice de cea mai înaltă calitate, la un preţ perfect accesibil de către pacient.

 

 

Factorii care pot afecta costul radiografiei panoramice sunt

  • starea de sănătate a pacientului,
  • situaţia dentară care trebuie surprinsă imagistic pentru analiza de cabinet,
  • tipul de materiale utilizate,
  • numărul de vizite necesare până la finalizarea tratamentului,
  • calitatea echipamentului imagistic utilizat,
  • poziţia şi reputaţia clinicii sau centrului radiologic pe care îl alegeţi.

 

 

Restaurarea dentară începe cu radiografia panoramică

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­O radiografie panoramică (sau ortopantomografie) este o fotografie a întregii guri, inclusiv a osului maxilar, dinților, gingiilor și țesuturilor de legătură. Pentru a face o radiografie pano-ramică, pacientul poate fi nevoit să muște în mai multe poziții diferite, pentru a permite aparatului cu raze X să capteze fiecare unghi al situaţiei oro-dentare.

 

Radiografia va fi apoi procesată și arătată medicului dentist, care poate parcurge constatările asupra cazului împreună cu pacientul.

 

Orice caz este studiat, investigat radiologic conform indicaţilor medicale sau fără indicaţie medicală, iar mai departe, datele imagistice ajung la clinică, unde intră în atenţia unui medic coordonator, care decide tipul de tratament ce se impune a fi aplicat.

 

Dental View poate asigura întregul flux clinic restaurator

 

Nu vă faceţi griji în privinţa existenţei problemelor dentare, a recondiţionării lor şi a examinării lor radiologice! Odată intraţi pe uşa centrului Dental View puteţi avea asigurat întregul flux de lucru asupra situaţiei dvs., nemaitrebuind să depuneţi efort pentru căutarea unor buni specialişti pe o piaţă ale cărei prezentări, de cele mai multe ori, nu înşeală realitatea.

 

 

“Dental View” – o emblemă a calităţii şi a succesului

 

Ca şi în stomatologia propriu-zisă, şi în imagistica stomatologică, pe lângă o mână versată a specialistului, este nevoie, pentru succes, de ani de experienţă şi instruire pe echipamente specializate şi avansate.

 

Există mai multe întrebări pe care le puteți adresa atât specialistului/medicului radiolog cât şi medicului stomatolog înainte de a-i alege pentru a se ocupa de cazul dvs. Răspunsurile vă vor ajuta să vă dați seama dacă el/ea este expertul dentar potrivit pentru dvs.

 

Reţeaua de centre YTS-Dental View este poate cea mai sigură şi “verificată” companie din ţară. Nu doar dezvoltarea ei, ci calitatea serviciului a fost criteriul esenţial care a stat la baza expan-siunii performante şi nivelului de intervenţie practică a conceptului stabilit teoretic.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View ,  această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button