preloader
Blog
Radiografie digitală în 10 minute: Ce trebuie să știți

Radiografie digitală în 10 minute: Ce trebuie să știți

radiografie digitala, radiografie dentara, centru de radiologie si tomografie dentara yts dental vie

 

Dacă sunteți în căutarea unui sistem digital cu raze X (radiografie digitală), probabil că vă întrebați cât va dura procesul și care sunt costurile. Această postare pe blog vă va oferi o prezentare generală a ceea ce trebuie să știți înainte de a face acest pas.

 

Vom discuta despre radiografia digitală, despre cum funcționează și despre costurile aferente. Până când veți termina de citit acest articol, veți avea o idee bună despre ce să vă așteptați de la un sistem de radiografie digitală!

 

Câte ceva despre radiografiile digitale

 

Este foarte posibil ca într-o zi radiografia digitală să înlocuiască filmul tradiţional cu raze X, deşi foarte multe cabinete (mai mult de jumătate!) au rămas, din diferite motive, fidele acestei maniere de lucru clasice, tradiţionale.

 

Sistemele de radiografie digitală au multe avantaje: sunt mai rapide, mai ușor de stocat și de gestionat, iar fișierele digitale pot fi ușor partajate cu specialiștii.

 

Pentru radiografia simplă, parţială (care acoperă doar o zonă dentară), numită şi bitewing, fotografia pe film rămâne în continuare o metodă preferată. Dar şi pentru radiografiile generale, panoramice, ale întregii guri.

 

Radiografia digitală este o opțiune valabilă. Cât timp va dura procesul de radiografie digitală? Procesul de radiografie digitală durează, de obicei, între cinci și zece minute, în funcție de mărimea zonei care face obiectul imaginii.

 

Preţul radiografiilor digitale variază în funcţie de mulţi indici

 

Costul total al unei radiografii dentare depinde de numeroși factori. De aceea, se poate vorbi despre preţ doar în manieră discursivă, analitică, fără oferirea de cifre.

 

Cifrele pot fi obţinute direct de la sursă, reprezentată de centrul sau clinica respectivă, de lista de preţuri afişată pe website-ul de prezentare, de răspunsul primit în urma solicitării de pe formularul de contact sau direct din gura medicului sau specialistului radiolog .

 

Factorii care influenţează diversitatea preţului

 

Sunt locul centrului/clinicii, experiența persoanei care efectuează procedura, tipul de investigaţie radiologică și tehnologia utilizată (implicit, calitatea rezultatului).

 

Costurile variază de la ţară la tară, de la oraş la oraş, de la cabinet la cabinet și chiar între dentiştii aceluiaşi cabinet. Aceste prețuri arată cheltuielile medii implicate, fără asigurare sau planuri stomatologice.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View vă aşteaptă cu căldură să-i treceţi pragul, la un raport calitate-preţ al serviciilor care sfidează concurenţa.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button