preloader
Blog
Radiografie dentară Progresului – raport corect preț-calitate

Radiografie dentară Progresului – raport corect preț-calitate

Radiografie dentară Progresului

 

YTS-Dental View este prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică din ţară, toate cele opt centre de radiologie ale brand-ului YTS, din Bucureşti şi Oradea, utilizează echipament avansat – computer tomograf cu fascicul conic de tip Planmeca ProMax 3D Mid, pe scurt, CBCT.

 

Echipamentele noastre avansate de tomografie dentară lucrează împreună cu modulul software asociat, Romexis Planmeca 3D, care asamblează imaginile şi este perfect compatibil cu software-urile de cabinet clinice, tehnice, manageriale.

 

  • Radiologie modernă în centrele YTS- Dental View

 

Radiologia efectuată în centrele imagistice YTS-Dental View este adaptată perfect cerinţelor actuale, inclusiv dificilelor condiţii pandemice, vasta noastră echipă medicală urmărind constant:

claritatea şi relevanţa imaginilor;
confortul pacientului;
îmbunătăţirea sănătăţii oro-dentare şi generale a pacientului;
transmiterea la distanță a datelor obținute, rapid, simplu şi eficient.
 

De asemenea, multe dintre aplicațiile software ale echopamentelor noastre de tomografie dentară comunică direct cu platformele software de planificare a implanturilor dentare.

 

Modulul Planmeca Romexis 3D permite utilizarea scanării CBCT în fazele de diagnosticare a stării clinice a pcientului, în vederea tratamentului cu implant dentar. Astfel, medicul dentist poate să proiecteze plasarea precisă a unui implant dentar și să simuleze virtual inserarea, înainte de faza propriu-zis chirurgicală, totul realizat pe computer.

 

  • De la ghidul chirurgical pentru implantologie, la multe alte aplicaţii

 

Varietatea de dimensiuni și suprafețe oferă implanturilor dentare disponibilitatea unei largi aplicări. Folosind imaginile tridimensionale CBCT, medicul implantolog poate planifica exact locul ideal și unghiul de inserare a fiecărui implant, cu claritate și precizie absolută.

 

Dar am vorbit şi despre compatibilitatea modului Romexis cu software-urile de cabinet. În acest sens, tomografia CBCT realizată poate fi apoi exportată către software-ul de cabinet CAD/CAM (aceasta reprezentând sistemul teleradiologic prezent în practica profesională a tuturor centrelor de imagistică ale reţelei YTS-Dental View) – echipamentul care poate oferi medicului implantolog un ghid de implantologie.

 

Ghidul chirurgical este o gutieră din plastic, printată digital după modelul virtual al danturii tale. Locul ideal de inserare a implantului este marcat printr-o perforație în gutieră. Acest ghid elimină riscul inserării greșite a implantului și maximizează șansele sale de osteointegrare.

 

În afară de aplicabilitatea lui în domeniul implantologiei, tomograful computerizat poate fi la fel de bine şi cu aceeaşi eficienţă utilizat în multe alte scopuri diagnostice, inclusiv ortodonție complexă, dureri, probleme articulare ale maxilarului.

 

  • Tehnologia digitală permite o foarte bună stabilirea a diagnosticului, precum şi planificarea şi derularea optimă a tratamentului

 

Computerul tomograf CBCT din dotarea centrului YTS-Dental View din zona Progresului (Vulcan), B-dul Tudor Vladimirescu nr. 29 A, București, sector 5, unul dintre centrele de excelenţă Dental View ale capitalei, este foarte eficient în realizarea imaginilor 3D necesare unei foarte bune stabiliri a diagnosticului, precum şi planificării şi derulării optime a tratamentului.

 

Acest echipament (Planmeca ProMax 3D Mid) este capabil să realizeze imagini 3D de înaltă calitate, cu aplicabilitate în tratarea mult mai multor afecţiuni dentare decât s-a putut face până în prezent (radiografie dentară preţ).

 

  • Avantajele noii tehnologii sunt semnificative

 

Câştigul în domeniul stomatologiei radiologice, a celei clinice şi practice prin folosirea acestei tehnologii este deosebit de semnificativ. Se permite astfel completarea insuficienţelor înregistrate până în prezent.

 

Astăzi, această tehnologie avansată este folosită cu deosebit succes în extracţiile celui de-al treilea molar (“molarul de minte”), în planificarea implanturilor, a tratamentelor ortodontice, a problemelor temporo-mandibulare, a evaluării căilor respiratorii, a evaluărilor cefalometrice şi radiografic-panoramice.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View Progresului, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button