preloader
Blog
Radiografie dentară în București – O procedură care nu implică durere

Radiografie dentară în București – O procedură care nu implică durere

radiografie dentara bucuresti, yts dental view bucuresti

 

Dacă sunteți în căutarea unei proceduri de radiografie dentară în București, nu mai căutați! Clinica noastră vă oferă o experiență nedureroasă de radiografie dentară care vă va mulțumi cu siguranță.

 

Înțelegem că unele persoane pot ezita să își facă radiografii dentare din cauza fricii de necunoscut, dar echipa noastră este dedicată să ofere o experiență confortabilă și relaxantă pentru fiecare dintre pacienții noștri.

 

Putem spune că o dată cu trecerea anilor stomatologia și echipamentele aferente acesteia au evoluat, tratamentele de astăzi ne mai fiind dureroase (nu mai provoacă nici un fel de disconfort pacientului).

 

Radiologia nu este imună la această tendință. Digitalul a sosit, aducând cu el un nou sistem, beneficii suplimentare, o pregătire diferită pentru personal și, bineînțeles, costuri atractive. Radiografiile dentare au devenit și ele digitale! Așadar, modul în care se schimbă practica stomatologică este mai mult decât ceea ce credeți, deci să ne lămurim asupra întrebării legată de importanţa radiografiei dentare în general.

 

Ce realizează, de fapt, radiografia dentară?

 

Cel mai important motiv pentru importanța radiografiei dentare este acela că permite medicului să vadă lucrurile mai clar. Aceasta se referă la o varietate de boli pe care medicul dentist nu le poate detecta cu o examinare vizuală obișnuită. O serie întreagă de afecțiuni pot fi descoperite de o  radiografiile dentare: chisturi, tumori, infecţii osoase, abcese, carii interdentare, carii ascunse de plombe, boli parodontale.

 

S-a trecut la noua tehnologie, dar acest lucru a durat mult timp, de la procesarea pe bază de film realizată de stomatologi, care necesita o cameră obscură în cabinetul lor, precum și un dulap pentru depozitarea filmelor și a substanțelor chimice corozive.

 

radiografie dentara bucuresti, yts dental view bucuresti

 

În prezent, radiografiile sunt efectuate în mod obișnuit în format digital, mai degrabă decât pe peliculă (mai mult de jumătate dintre medici lucrează încă pe peliculă din cauza costurilor mai mari de logistică, de formare a personalului, de întreținere a sistemului computerizat și așa mai departe), dar este adevărat că nu toată lumea înțelege cum să realizeze acest lucru.

 

 

Avantajele radiografiei dentare digitale

Iar avantajele utilizării imagisticii digitale faţă de imagistica tradiţională, a radiografiilor dentare digitale, sunt unanim şi larg recunoscute, fiind de domeniul evidenţei:

 

  • Reducerea expunerii pacienţilor la radiaţii cu până la 90% (cantitatea de radiații pe care o primesc pacienții este în mod normal scăzută și nedăunătoare);

 

  • Radiografia digitală este mai ecologică;

 

  • Realizarea radiografiilor dentare cu raze X digitale are loc într-un timp mult mai scurt.

 

 

Piesa principală implicată în procedură, care este una simplă, este senzorul digital introdus în gura pacientului de către medicul stomatolog pentru ca dinţii să fie pozaţi. Când imaginea este realizată, ea este automat gata de a fi vizualizată pe ecranul monitorului; astfel, nu mai este necesar timpul de aşteptare destinat developării filmului.

 

Vă invităm să ne treceţi pragul, pentru cele mai rapide şi minim iradiante investigaţii de radiologie dentară !

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button