preloader
Blog
Radiografia dentară digitală captează imagini clare ale zonelor osoase şi a țesuturile profunde

Radiografia dentară digitală captează imagini clare ale zonelor osoase şi a țesuturile profunde

radiografie panoramica, tomografie dentar, computer tomograf, radiografi partiale, radiografie denta

 

Stomatologii folosesc radiografia dentară digitală pentru a captura imagini clare ale zonelor osoase și a țesuturilor profunde. Această tehnică radiologică modernă oferă imagini detaliate, fără efecte secundare nocive generate de radiațiile X clasice. De asemenea, radiografia dentară digitală este mai rapidă și mai sigură decât radiografiile tradiționale.

 

Avantajele radiografiei dentare digitale faţă de radiografia dentară convenţională, după cum am arătat în articolele noastre anterioare, sunt multiple. Digitalul tinde să îşi impună din ce în ce mai mult valoarea demersului tehnologic şi în acest domeniu atât de important pe planul sănătăţii umane şi al normalului social, aspect care determină avansul actului medical stomatologic aplicat pacienţilor.

 

Specialiştii de top ai centrul YTS Dental View cunosc foarte bine acest lucru, de aceea au adoptat de mult tehnologia, atât în scopul realizării celor mai bune radiografii dentare panoramice, cât şi a celor mai bune tomografii computerizate.

 

Examinarea vizuală, oricât de minuţioasă ar fi, nu poate releva decât aspectele oro-dentare superficiale

 

La centrul YTS Dental View, specialiştii cunosc foarte bine faptul că o examinare a exteriorului dinților, din partea medicului, nu poate releva decât aspectele superficiale şi vizibile cu ochiul liber, oricât ar fi de riguroasă aceată investigaţie oro-dentară vizuală.

 

Detectarea și investigarea anomaliilor profunde este esențială pentru depistarea cariilor, a bolilor sau a oricăror alte probleme dentare care pot provoca daune ireversibile în timp. Fără o detectare suficientă, complicațiile devin greu de vindecat – unele cu efecte grave asupra întregului organism.

 

 

De aceea, radiografiile dentare sunt mai bune în vizualizarea profunzimilor

 

Astfel încât radiografiile dentare se impun. Ele sunt utilizate de către medicii stomatologi pentru a-și îmbunătăți capacitățile de diagnostic și pentru a identifica orice complicații care ar putea necesita o atenție urgentă.

 

Radiografiile dentare oferă capacitatea investigării complexe, ele prezentând limpede atât zonele de interes special, cât şi relaţiile lor de o mare importanță cu zonele adiacente sau de contact. Acestea oferă imaginea clară a oaselor şi ţesuturilor moi, care altfel nu pot fi observate.

 

Primele semne ale unor probleme grave de sănătate a ţesuturilor dure, a oaselor şi maxilarelor nu pot fi determinate decât prin utilizarea razelor X.

 

La centrul YTS Dental View, graţie echipamentelor de ultimă generaţie prezente aici, puteţi realiza atât o radiografie dentară panoramică digitală excepţională, căt şi o tomografie computerizata CBCT de mare acurateţe a detaliilor şi ansamblului.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

Call Now Button