preloader
Blog
PROIECTAREA UNUI BUN TRATAMENT IMPLANTOLOGIC NECESITĂ REZULTATE IMAGISTICE COMPLETE ȘI FIDELE

PROIECTAREA UNUI BUN TRATAMENT IMPLANTOLOGIC NECESITĂ REZULTATE IMAGISTICE COMPLETE ȘI FIDELE

Şi Centrul din zona Crângaşi (Calea Crângași 29, clădirea Mega Image, etaj 1, sector 6, Bucureşti) a capitalei, ca de fapt toate celelalte Centre ale reţelei YTS-Dental View, beneficiază de un computer tomograf cu fascicul conic (pe scurt, CBCT), care reprezintă la această oră tehnologia de vârf în domeniul radiologiei dentare.

 

În cazul în care sunteţi candidat la un implant dentar, nici o altă unitate, nici un alt echipament şi nici un alt corp de specialişti nu vă va oferi, spre analiza medicului implantolog în grija căruia vă aflaţi, un set de rezultate imagistice mai concludente decât cele pe care le realizează Dental View.

 

Centrul Dental View din Crângaşi – Radiologie implant dentar este locul ideal în care vă puteţi solicita evaluările imagistice necesare proiectării bunului mers al tratamentului dvs.

 

Despre CBCT-ul Morita X800 din dotare

 

Morita X800 este un CT multifuncțional, care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D. Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Morita X800 producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Tomografiile computerizate 3D obținute cu ajutorul Morita X800 furnizează medicilor stomatologi și specialiștilor posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes și, în același timp, emite cel mai scăzut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile acum pe piață.

 

Ansamblul imagistic complet şi de detaliu, cu software-ul Romexis 3D

 

Dar nu este vorba numai despre computerul tomograf super-performant în sine, ci şi de software-ul 3D Romexis, de vizualizare pentru medici, echipamentul care de fapt asamblează toate imaginile provenite de la Cone Beam CT (Computer Tomograf cu Fascicul Conic) – Radiologie implant dentar.
 

Pentru vizualizarea imaginii preluate cu ajutorul computer tomografului cu fascicul conic, medicii și specialistii beneficiază de un software gratuit, Romexis – 3D,cu ajutorul căruia imaginile pot fi manipulate pentru a arăta diverse unghiuri, se pot măsura adâncimi, grosimi, densități.

 

Implantul dentar este o soluţie excelentă de tratament

 

Pentru analiza statistică a situaţiei pierderii unui dinte s-a ales un eşantion de vârstă cuprins între 35 şi 44 de ani şi s-a constatat că, într-un procent de 70%, aceste persoane şi-au pierdut cel puţin un dinte din pricina accidentelor, bolilor gingivale, a cariilor dentare sau a unui canal radicular cu probleme.

 

Iar pierderea unuia sau a mai multor dinţi – care trebuie înlocuiţi prin implanturi individuale sau implanturi-stâlpi pentru lucrări – atrage după sine problemele cu care dvs. vă confruntaţi şi care vă determină în sens negativ schimbarea stilului de viaţă: împiedicarea de la a mânca în voie alimentele preferate, de a vorbi corect sau de a zâmbi şi a vă săruta partenerul.

 

Implantul dentar este din ce în ce mai căutat de către persoanele care suferă din pricina dinţilor lipsă, pentru restabilirea confortului oferit de dinţii naturali şi pentru a-şi îmbunătăţi zâmbetul. Implantul dentar este o soluţie excelentă de tratament, pentru că oferă cele mai valoroase avantaje estetice şi funcţionale.

 

Reducerea erorilor chirurgicale

 

Pentru medicul specialist în implantologie, imagistica 3D – Radiologie implant dentar oferă atât îndrumare și precizie în alegerea tratamentului, cât și siguranță în elaborarea unor metode de ghidaj de mare precizie, reducând substanțial erorile chirurgicale:
 

  • Localizarea și determinarea distanței față de structurile anatomice vitale;
  • Evaluarea grosimii crestei alveolare și vizualizarea conturului osos;
  • Localizarea și evaluarea sinusurilor maxilare;
  • Localizarea canalului mandibular și trasarea nervului;
  • Stabilirea densității osoase în zona de interes;
  • Localizarea pre-chirurgicală precisă a implantului prin calculul spațiului alveolar, poziției rădăcinilor existente, cât și evaluarea osului alveolar;
  • Alegerea optimă a dimensiunii, a tipului de implant și a posibilităţii simulării de implant.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar implantologic, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. cefalo-oro-dentară. Centrul Dental View din zona Crângaşi sector 6 (dentalview.ro), aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de top, să-i treceţi pragul!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la Dental View – Crângaşi, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button