preloader
Blog
IMPLANT DENTAR OPTIM ÎN ORADEA, DOAR GRAȚIE IMAGINILOR MODULULUI DE RAZE X PLANMECA ROMEXIS 3D

IMPLANT DENTAR OPTIM ÎN ORADEA, DOAR GRAȚIE IMAGINILOR MODULULUI DE RAZE X PLANMECA ROMEXIS 3D

Cea mai mare şi performantă companie de imagistică dentară din ţară, YTS-Dental View, deţine, în cadrul reţelei sale, şi Centrul din Oradea (Str. Republicii 30, Centrul Comercial Crișul, parter), unitate care  funcţionează la aceleaşi standarde înalte de calitate care au impus decisiv întreaga companie pe piaţa serviciilor de radiologie dentară.

 

radiografie dentara implant, yts dental view bucuresti, radiografie bucuresti

 

Aici pot solicita locuitorii Oradiei, dar şi cei din întreaga ţară, evaluările imagistice necesare proiectării tratamentului de implant, în cazul în care decid înlocuirea unuia sau a mai multor dinţi pierduţi prin traumatism, infecţii, carii extinse şi vechi, boli gingivale, dar şi pe cei prost poziţionaţi în arcadă, care încurcă planul de restaurare protetică.

 

Ca toate unităţile acestei reţele dentare de top, şi Centrul Dental View din Oradea (Radiografie dentară implant) beneficiază de tomografie computerizată cu fasciclul conic (divergent) – CBCT Planmeca ProMax 3D Mid –, asistată de software-ul Romexis 3D, de utilitate pentru toate ima-ginile 3D şi pentru toate nevoile şi specialităţile.

 

Vasta utilitate a modulului Planmeca Romexis 3D

 

Modulul software Romexis 3D este, în cadrul tehnologiilor radiologice actuale de ultimă genera-ţie,  o alegere superioară pentru toate imaginile 3D dentare, deoarece permite utilizatorilor să gestioneze imagini CBCT, modele de suprafață, fotografii 3D și chiar înregistrări de mișcare maxilară 4D într-o singură interfață.

 

Modulul este optim pentru vizualizarea simplificată și rapidă a imaginilor și oferă instrumentele necesare pentru planuri și analize de tratament avansate.

 

De asemenea, modulul Romexis 3D (Radiografie dentară implant) permite utilizatorilor să facă tot ceea ce doresc şi intenţionează, deoarece oferă instrumente avansate de imagistică 3D concepute special pentru diverse specialități și domenii ale stomatologiei – precum ortodonția, prostodonţia, implantologia, endodonția, chirurgia oro-maxilo-facială și stomatologia generală.

 

Majoritatea tipurilor de software de planificare a implanturilor 3D includ instrumente ușor de utilizat, care ajută medicul implantolog dentar în:

 

 • Evaluarea densității osoase;
 • Identificarea nervului alveolar;
 • Detectarea proximității implantului.

 

Câteva merite ale software-ului Romexis în planificarea implanturilor

 

Prezentăm mai jos câteva merite ale software-ului Planmeca Romexis în planificarea implanturilor:

 

 • Servește drept ghid vizual pentru explicarea către pacient a operației;
 • Este minim invaziv;
 • Implanturile pot fi montate în cea mai înaltă calitate a osului disponibil;
 • Foloseşte la plasarea optimă a implanturilor dentare, ceea ce duce la rate mai bune de succes pe termen lung;
 • Necesită un timp mai scurt de stat pe scaunul dentar din cabinet și mai puține sesiuni;
 • Permite medicului implantolog să afle în prealabil problemele care ar putea afecta costul tratamentului, cum ar fi osul maxilar insuficient, astfel încât să poată fi prezentată pacientului o ofertă corectă şi sustenabilă;
 • Implantologul dentar este mai puțin stresat în ceea ce privește efectuarea procedurii, deoarece știe la ce să se aștepte;
 • Oferă un șablon laboratoarelor dentare pentru fabricarea bonturilor și coroanelor personalizate.

 

Radiografiile dentare – de la utilitatea medicală la necesitatea absolută

 

Desigur, medicul evaluează situaţia cât poate de bine, dar localizarea cariilor, bolilor sau orică-ror altor probleme dentare care pot provoca leziuni ireversibile în timp nu se poate realiza întotdeauna doar prin examinarea exteriorului dinţilor.

 

Şi atunci, medicii stomatologi apelează la ajutorul radiografiilor dentare (Radiografie dentară implant) pentru a-şi îmbunătăţi capacită-ţile de diagnostic, precum şi pentru identificarea oricăror complicaţii care ar putea necesita o atenţie urgentă.

 

Radiografiile dentare pentru implant, de pildă (căci ne-am referit la tratamentul implantului), afişează o imagine clară a dinţilor şi a împrejurimilor lor – oase, ţesuturi moi –, care nu pot fi văzute în alt mod (cu ochiul liber).

 

Primele semne ale oricăror probleme grave de sănătate a țesuturilor dure, a oaselor și a maxilarelor pot fi determinate numai folosind raze X dentare.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar implantologic, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. cefalo-oro-dentară. Centrul Dental View din Oradea, sector (dentalview.ro), aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de vârf, să-i treceţi pragul!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la Dental View – Oradea, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button