preloader
Blog
Echipamentele CBCT permit tipuri de examinări radiologice complexe

Echipamentele CBCT permit tipuri de examinări radiologice complexe

radiografie panoramică

 

În zona urbană, există excelentul centru al companiei YTS-Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România, având servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standarde de calitate.

 

Specialiştii radiologi de aici vă aşteaptă cu întregul lor profesionalism pentru a vă realiza acel tablou imagistic de care medicul dvs. stomatolog are neapărată nevoie în începerea şi derularea optimă  a tratamentului.

 

Iar aparatura cu care, la Centrul YTS Dental View, vi se va realiza radiografia este reprezentată de Computerul Tomograf cu Fascicul Conic Planmeca ProMax 3D Mid – tehnologie de ultimă oră în domeniul imagisticii dentare.

 

Promax 3D Mid este un CT multifuncțional, care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D.

 

Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Planmeca Promax 3D Mid producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Ce este radiografia panoramică?

 

Radiografia panoramică este o investigaţie radiologică menită a releva structurile osoase ale maxilarelor, articulaţiei maxilarului şi dinţilor într-o aceeaşi imagine.

 

De aceea, complexitatea ei – dacă ne referim în plus şi la suprafaţa extinsă pe care o surprinde (ambele arcade cu toate structurile lor dure) – este mare. În consecinţă, pentru realizarea ei este necesar un aparat special, care se roteşte în jurul capului pacientului.

 

Acest tip de radiografie surpinde, printre altele, existenţa anomaliilor subgingivale care nu pot fi detectate printr-o simplă examinarea vizuală de către medic, oricât de minuţioasă ar fi aceasta.

 

Deci, un singur aparat (Planmeca este lider în radiologia dentară) poate satisface toate cerinţele dvs. de radiologie dentară.

 

 

Radiografia dentară panoramică: investigaţie curentă şi uşoară

 

Radiografia dentară panoramică utilizează o doză foarte mică de radiații ionizante pentru a capta imagini ale întregii guri într-o singură imagine.

 

Este tipul de investigaţie imagistică efectuată frecvent de către medicii stomatologi și chirurgii orali în practica de zi cu zi și poate fi utilizată pentru a planifica tratamentul pentru proteze (protetic), aparate dentare (ortodontic), extracții (chirurgical) și implanturi (implantologic).

 

Investigaţia imagistică necesită o pregătire foarte sumară. Trebuie să spuneţi medicului dacă sunteţi sau este posibil să fiţi gravidă, să vă scoateţi bijuteriile, ochelarii, obiectele metalice care ar putea interfera cu razele X şi compromite procedura.

 

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul YTS Dentl View vă aşteaptă cu căldură să-i treceţi pragul, la un raport calitate-preţ al serviciilor care sfidează concurenţa.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View , această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Call Now Button