preloader
Blog
Ce fel de probleme pot fi identificate prin intermediul unei radiografii dentare la YTS Dental View?

Ce fel de probleme pot fi identificate prin intermediul unei radiografii dentare la YTS Dental View?

În stomatologia modernă, radiografia dentară joacă un rol vital în identificarea și diagnosticarea unei serii variate de probleme orale.

 

La YTS Dental View, centru de excelentă pentru radiografie dentară în București, folosim această tehnică de diagnostic non-invazivă pentru a obține imagini detaliate ale danturii și oaselor maxilare ale pacienților noștri.

 

radiografie dentară București

 

  • Una dintre problemele cele mai comune identificate prin radiografie dentară este caria dentară. Deși cariile superficiale pot fi adesea observate printr-un examen oral obișnuit, cele care se dezvoltă în locuri mai ascunse, precum între dinți sau sub vechi plombe, sunt mai greu de detectat. În acest context, radiografia dentară reprezintă un instrument diagnostic esențial, putând evidenția chiar și cele mai discrete semne de deteriorare dentară.
  • Altă problemă identificată frecvent prin intermediul radiografiei dentare la YTS Dental View este boala parodontală. Aceasta poate provoca pierderea osului din jurul dintelui, un proces care, deși lent, poate duce în timp la pierderea dintelui. Prin utilizarea radiografiei dentare, medicii stomatologi pot măsura cu exactitate pierderea osoasă și pot monitoriza progresia bolii.
  • Radiografia dentară este de asemenea utilă în identificarea diferitelor anomalii sau afecțiuni ale țesuturilor moi, cum ar fi chisturile sau tumorile. Deși acestea nu sunt întotdeauna vizibile sau palpabile, pot fi identificate cu ajutorul radiografiei dentare, permițând astfel intervenția medicală în stadii incipiente.

 

În plus, la YTS Dental View, un centru de referință pentru radiografie dentară în București, folosim această tehnică și pentru evaluarea stării de sănătate a rădăcinilor și a osului în care acestea sunt implantate. Aceasta este o etapă crucială înaintea procedurilor de extracție dentară sau de implant.

 

radiografie dentară București

  • De asemenea, radiografia dentară ne permite să evaluăm dezvoltarea și poziția dinților în cazul copiilor și adolescenților, fiind de un real ajutor în ortodonție pentru planificarea tratamentelor de corecție a alinierii dinților.

La YTS Dental View, facem tot posibilul pentru a asigura că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

Dacă aveți nevoie de o radiografie dentară în București, sunteți bineveniți în clinica noastră, unde vă veți putea bucura de servicii stomatologice profesioniste, personalizate nevoilor dumneavoastră.

Call Now Button