preloader
Blog
ZÂMBETUL TĂU TE REPREZINTĂ

ZÂMBETUL TĂU TE REPREZINTĂ

ZÂMBETUL TǍU TE REPREZINTǍ

 

Zâmbetul a reprezentat dintotdeauna cea mai evidentă carte de vizită.

Pe care o prezinţi vrând-nevrând, ori de câte ori zâmbeşti politicos celui cu care te întâlneşti pentru prima oară.

 

Cel mai frumos zâmbet este cel sănătos!

Cel mai mare avantaj al dinţilor sănătoşi este felul în care aceştia luminează zâmbetul.

Căci pentru a fi frumos, un zâmbet trebuie să fie în primul rând sănătos.

Iar sănătatea este şi genetică, dar în primul rând este determinată de conștiinciozitatea cu care avem grijă de dinţii noştri, zi de zi, pe parcursul întregii vieţi.

 

Grija noastră pentru sănătatea orală se reflectă în zâmbet ca în cea mai fidelă oglindă şi de materializează prin igiena orală corectă, consulturile stomatologice regulate şi efectuarea tratamentelor stomatologice la timp.

Afecţiunile orale sunt din ce în ce mai des întâlnite, încă de la vârste timpurii, având în vedere alimentaţia incorectă şi lipsa educaţiei preventive.

 

Un zâmbet îngrijit este alb, strălucitor, lipsit de acele inestetice depuneri de tartru şi lipsit de afecţiuni dentare netratate.

Informarea corectă, educaţia şi voinţa de a respecta regulile ce conduc la o bună sănătate orală sunt esenţiale pentru frumuseţea zâmbetului tău.

 

 

Radiologia ajută stomatologia să înfrumuseţeze zâmbete

 

 

Tratamentele stomatologice eficiente şi rapide au un numitor comun. Care este acesta?

Făcând o comparaţie cu matematica, rezultatul corect al unei probleme poate fi găsit doar dacă cunoaştem toţi factorii problemei. Aflarea lor duce la rezolvarea problemei.

Diagnosticul corect, stabilit la timp, din stadiul incipient al afecţiunii.

 

Elementul cheie al diagnosticului corect este radiografia/tomografia dentară exactă, de calitate ridicată.

Medicii şi-au dorit dintotdeauna să poată pătrunde cu privirea în interiorul ţesuturilor. Mult timp, acest lucru nu a fost posibil decât pe căi invazive, prin chirurgie.

Radiologia a reprezentat începutul diagnosticelor exacte stabilite prin metode non-invazive.

După apariţia radiografiilor, următorul pas a fost perfecţionarea acestora.

 

În prezent, radiologia dentară utilizează aparaturi performante, ce ajută medicul stomatolog să vizualizeze interiorul ţesuturilor dentare, prin expunerea pacientului la o doză foarte mică de radiaţii.

Mai performante decât radiografiile dentare sunt acum tomografiile dentare computerizate cu fascicul conic, ce oferă imagini 3D, la scară reală, ale cavităţii orale, sinusurilor şi altor elemente de interes.

 

 

Radiologie de calitate în Centrele de Radiologie Dentară Digitală YTS- Dental View

Atunci când faci totul pentru sănătatea zâmbetului tău, ar fi bine să te asiguri că zâmbetul tău se află pe mâini capabile.

Aşa cum îţi alegi cu grijă medicul dentist, la fel ar fi bine să îţi alegi si locul în care efectuezi radiografiile dentare.

Dacă îl alegi la întâmplare, şi calitatea investigaţiilor va fi tot la întâmplare…

Iar o investigaţie radiologică de calitate se traduce prin imagini clare şi detalii exacte, obţinute rapid şi comod, totul cu radiaţii minime.

 

Serviciile de calitate YTS Dental-View sunt marcate şi de tehnologiile avansate utilizate, dar şi de calitatea personalului specializat, experimentat şi amabil.

 

 

Dacă îţi doreşti să beneficiezi de radiografii şi tomografii dentare de calitate excepţională, în deplină siguranţă, cu radiaţii minime, te aşteptăm în sediile noastre moderne din Bucureşti, în oricare dintre cele 5 locaţii:

Piaţa Muncii, Aviatorilor, Lujerului, Piaţa Sudului şi Progresului.

 

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul unic de telefon 021.9878

Call Now Button