preloader
Blog
Centrul YTS-Dental View Aviatorilor- radiografii şi tomografii dentare digitale

Centrul YTS-Dental View Aviatorilor- radiografii şi tomografii dentare digitale

Dental View Aviatorilor- radiografii şi tomografii dentare digitale

 

YTS-Dental View este prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică din România, deţinând echipamente digitale de ultimă generaţie pentru realizarea de radiografii simple (retro-alveolare, periapicale), radiografii panoromice (ortopantomograme, OPG) cât şi tomografii computerizate CBCT (cu fascicul conic), alături de specialişti radiologi cu înaltă expertiză.

 

Astfel, Centrul YTS-Dental View din Aviatorilor (Bd Aviatorilor 63, sector 1, Bucureşti), unul dintre cele 8 centre de excelenţă ale brandului YTS, furnizează tomografii computerizată cu fascicul conic (CBCT) și ortopantomograme panoramice 2D de înalt nivel, realizate cu echipamente foarte precise, ce minimizează radiaţia de expunere.

 

La aceste investigaţii radiologice digitale se adaugă şi implementarea unui modern sistem de teleradiologie, care permite, mai ales în condiţiile actuale ale pandemiei de COVID – 19, trimiterea la distanţă a datelor, eficienta interpretare a imaginilor de către radiologi şi medici, de oriunde, inclusiv de acasă, analiza simultană a imaginilor etc.

  

  • Computerul tomograf cu fascicul conic Planmeca ProMax 3D Mid

 

Computerul tomograf cu fascicul conic CBCT ProMax 3D Mid, din dotarea Centrului din Aviatorilor, sector 1, Bucureşti, este un echipament avansat, multifunc-ţional, care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D.

 

Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Planmeca ProMax 3D Mid producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Tomografiile computerizate 3D obținute cu ajutorul CBCT Planmeca Promax 3D Mid furnizează medicilor stomatologi și radiologilor posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes și, în același timp, de a emite cel mai scăzut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile momentan pe piață.

 

  • Modului software asociat Romexis Planmeca 3D

 

Computerul tomograf are conexat modulul software digital Romexis Planmeca 3D, extrem de util şi compatibil cu toate software-urile de utilitate clinică, tehnică (realizarea digitală a lucrării dentare), cât şi de management optim al resurselor (ERP), al cărui rol este, în principal, acela de a asambla imaginile furnizate de computerul tomograf într-o singură imagine 3D unitară.

 

Orice tip de date 3D, într-un format de fișier standard, poate  fi importat sau exportat din Romexis. Software-ul permite, de asemenea, transformarea datelor volumetrice DICOM într-un model de suprafață, ce poate fi exportat, şi el, sub forma unui fişier STL.  

 

 

  • Pe scurt, despre modul de lucru al centrelor imagistice Dental View

 

Toate unitățile de imagistică ale centrlor YTS-Dental View lucrează la înaltă rezoluție, cu o dimensiune a voxelului de 75 µm, special concepută pentru imagistica endodontică. Atunci când este asociat cu capacitățile superioare de integrare ale software-ului Romexis, tehnica este ideală pentru diagnosticarea endodontică și educarea pacientului.

 

Canalele radiculare, traumele, fracturile radiculare și resorbția rădăcinii pot fi ușor evaluate, ducând la diagnostice și planuri de tratament precise.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia clinică oro-dentară. Centrul YTS-Dental View din zona Aviatorilor, Bucureşti, aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View Aviatorilor, această etapă de început a planului restaurării dumneavoastră dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button