preloader
Blog
Radiologia dentară digitală YTS-Dental View Piaţa Sudului: calitate de top cu radiații minime

Radiologia dentară digitală YTS-Dental View Piaţa Sudului: calitate de top cu radiații minime

Radiologia dentară digitală YTS-Dental View Piaţa Sudului: calitate și expunere minimă la radiaţii

 

Centrul de imagistică dentară YTS- Dental View din zona Piaţa Sudului a capitalei (Șoseaua Olteniței 87, București, sector 4), aparţinând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică din ţară, activează permanent pentru confortul şi sănatatea pacienților cu afecţiuni dentare, pentru stabilirea unui diagnostic precis şi a unui tratament perfect adecvat şi de cel mai înalt nivel.

 

 

Echipamente de ultimă generaţie, cu spectru complet de acoperire

 

În acest centru, specialişti radiologi cu vastă experienţă realizează scanări 3D cu raze X de tip CBCT (tomografie computerizată cu fascicul conic) şi radiografii 2D parţiale (retro-alveolare şi periapicale) sau totale, panoramice – ale întregii guri, ale ambelor maxilare şi arcade dentare (ortopantomograme, OPG) – în sistem digital, dar şi în sistem teleradiologic (cu trimiterea datelor la distanţă, pentru interpretarea de către medic.

 

Pentru realizarea radiografiilor dentare, toate cele opt centre din Bucureşti şi Oradea ale YTS-Dental View utilizează echipamente digitale de ultimă generaţie, echipamente care oferă siguranţă, precizie, calitate ridicată a imaginii, expunere la raze X minimizată, proporţională cu volumul corpului radiat.

 

Pentru realizarea tomografiilor computerizate, dar şi a radiografiilor panoramice, centrul Dental View – Piaţa Sudului, ca de altfel toate centrele acestei companii, folosesc Computerul Tomograf cu fascicul conic (Cone Beam Computer Tomograph) Planmeca ProMax 3D Mid (radiologie dentară digitală).

 

ProMax 3D Mid este un CT multifuncțional, care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D.

 

Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, aparatul Planmeca ProMax 3D Mid producând imagini la o rezoluție excepțională.

 

Tomografiile computerizate 3D obținute cu ajutorul CBCT Planmeca ProMax 3D Mid furnizează medicilor stomatologi și specialiștilor posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes, cu expunerea pacienților la cel mai scăzut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile momentan pe piață.

 

 

 

Aplicaţii ale computerului tomograf cu fascicul conic CBCT Planmeca ProMax 3D Mid

 

Datorită numeroaselor domenii de aplicație ale Computerului Tomograf cu Fascicul Conic, dar și beneficiilor pe care le oferă, suntem convinși că CBCT va deveni curând “standardul de îngrijire” pentru deciziile clinice în cazul multor procedee stomatologice.

 

 Aceste procedee stomatologice includ:

• cazuri de extracție;

• evaluări ortodontice;

• evaluarea locului de implant (prechirurgical);

• ghid de construcție chirurgicală și de evaluare ATM etc.

 

Echipamentul modern de radiologie oferă confort pacienților – o scanare cu raze X se face în câteva secunde (6,5-7,4 sec.), iar filmul se eliberează în câteva minute. Acest tip de radiografii sunt salvate într-o bază de date computerizată, prin urmare sunt uşor accesibile pentru utilizare atunci când este necesar.

 

Prin stocarea eficientă, prin accesarea eficientă, prin înaltul nivel al capacităţii de manipulare, medicul stomatolog este foarte mult ajutat în evaluarea mai bună şi mai convenabilă a rezultatelor tratamentului.

 

Evidenţa aportului medical implică prezenţa în trei etape a actului radiologic

 

De menţionat aici că radiografiile sau tomografiile se fac atât înainte de începerea tratamentului (pretratament), pentru interpretarea situaţiei iniţiale, dar şi în cursul tratamentului, pentru surprinderea şi analiza fidelă a stagiilor tratamentului, şi după tratament (post-tratament), pentru evaluarea felului în care se simte pacientul, a progreselor şi videcărilor înregistrate, cât şi prin evaluarea comparativă cu stadiul iniţial.

 

Radiologia dentară digitală înseamnă stocare şi manipulare eficientă a datelor imagistice

 

Modalitatea de gestionare şi trimitere la distanţă a investigaţiilor imagistice, în condiţiile sistemului de lucru digital şi teleradiologic, este extrem de simplă şi eficientă: la cererea clientului, radiografia simplă sau ortopantomograma (radiografia panoramică) este imprimată pe un compact disc (CD), iar tomografia (scanarea 3D), împreună cu software-ul de vizualizare, este imprimată pe un CD sau o unitate flash USB.

 

Specialiştii radiologi ai centrelor YTS-Dental View urmăresc obţinerea unor rezultate a căror claritate şi relevanţă să ducă la îmbunătăţirea stării oro-dentare, dar şi generale a sănătăţii pacientului, alegând cele mai bune perspective, detalii şi doze potrivite de radiaţii.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View din Piaţa Sudului, sector 4 (radiologie dentară digitală), aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View Piaţa Sudului, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button