preloader
Blog
TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU RADIOLOGIE DENTARĂ PERFORMANTĂ

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU RADIOLOGIE DENTARĂ PERFORMANTĂ

 

Calitatea naşte calitate. Cu toţii ne dorim lucrări stomatologice de calitate înaltă, dar nu ţinem întotdeauna cont de condiţiile prevalente, ce duc spre acest deziderat.

Succesul tratamentului depinde în primul rând de diagnostic. Diagnosticele sigure au ca punct de pornire o imagine clară a situaţiei clinice.

Experienţa, cunoştinţele medicului stomatolog, echipamentele medicale performante, nimic nu oferă garanţii în momentul în care radiografia este neclară şi anumite informaţii se pierd sau pot fi greşit interpretate. Iar problema rămâne nerezolvată, sau este tratată superficial şi incomplet, atât cât permite calitatea radiografiei.

Radiologie dentară performantă – siguranță sporită pentru tine 

 

Echipamentele radiologice moderne, provenind de la producători cu renume în industrie, presupun o cantitate mult mai mică de radiaţii.

De obicei apelezi la cea mai apropiată clinică de radiologie, sau cea mai cunoscută ţie, pentru că îţi este cel mai comod?

Dacă ai şti cât de mult contează calitatea aparaturilor de imagistică, ţi-ai lua ceva timp pentru a căuta un centru specializat, pentru a beneficia de radiologie dentară performantă. Un astfel de centru deţine dotările necesare unor investigaţii sigure şi siguranţa ta categoric merită un drum în plus.

Pentru că sănătatea ta se clădeşte atât pe obiceiurile sănătoase de zi cu zi, cât şi pe micile momente ocazionale, de o importanţă foarte mare, precum investigaţiile radiologice.

Tehnologie modernă la YTS-Dental View

 

Tehnologie modernă la YTS-Dental View

 

De ce YTS-Dental View? De ce să nu faci o radiografie sau o tomografie dentară într-un centru radiologic de renume?

Răspunsul este simplu: De ce să nu beneficiezi de cea mai înaltă tehnologie existentă la momentul actual, în plan mondial?

Centrele de radiologie dentara YTS-Dental View sunt aproape de tine, având 5 locaţii diferite, în zone de interes ale Bucureştiului.

 

Toate cele 5 centre sunt în prezent dotate cu aparate de ultimă generație, pentru radiologie dentară performantă.

 

Centrul YTS-Dental View din Piata Muncii este primul centru de imagistică dentară din România care are în dotare computerul tomograf cu fascicul conic Planmeca Promax 3D Mid.

Acest tomograf încorporează tehnologii moderne, revoluţionând lumea imagisticii, cu detalii ce fac ansamblul: scanare prin rotație scurtă, radiaţii reduse – rotație de 18-26 secunde, dar expunere minimă, efectivă, la radiaţii de numai 3 secunde.

Imaginile produse au o calitate foarte înaltă, oferind o rezoluţie de 127 µm.

Începutul anului 2019 a marcat dotarea Centrului Lujerului cu un computer tomograf cu fascicul conic deosebit de avansat: Veraview X800.

 

 

Rezoluţia deosebită a imaginilor, opţiunile moderne, incluzând funcţia de reducere automată a dozei şi opţiunea de setari pentru copii, garantează cea mai mică doză de radiaţii posibilă pentru obţinerea unor imagini de calitate foarte bună.

 

Luna Iunie a anului 2019 a adus şi deschiderea noului Centru de Radiologie Progresului, în Strada Progresului, AFI Tech Park 1, parter.

 

Condiţiile moderne existente în toate centrele noastre de radiologie, expertiza personalului şi aparaturile deosebite, furnizate chiar de către YTS-Dental, garantează o calitate deosebită a investigaţiilor radiologice.

YTS-Dental este unul din principalii importatori și distribuitori de produse stomatologice din România. Viziunea YTS-Dental este aceea de a deveni furnizorul principal al celor mai buni medici stomatologi din România, oferind servicii și produse de calitate superioară.

ALEGEŢI YTS-DENTAL VIEW PENTRU RADIOLOGIE DENTARǍ PERFORMANTǍ ŞI CREAREA TUTUROR PREMISELOR PENTRU TRATAMENTE STOMATOLOGICE DE SUCCES!

 

Call Now Button