preloader
Blog
RADIOLOGIE DENTARĂ SECTOR 6

RADIOLOGIE DENTARĂ SECTOR 6

Radiologie dentara Sectorul 6

 

Radiologia dentară – concept

Radiologia dentară a adus beneficii uimitoare stomatologiei, de-a lungul timpului, modificând pentru totdeauna atât standardele de siguranță ale tratamentelor, cât și rata lor de succes.

Medicii stomatologi din zilele noastre nici nu concep tratamentele stomatologice fără siguranța conferită de radiografii. Dacă i s-ar spune acum unui dentist să efectueze o intervenție fără a consulta în prealabil radiografia sau tomografia, după caz, ar spune ca este imposibil și prea riscant. Nu și-ar asuma responsabilitatea pentru o intervenție “oarbă”.

Ceea ce poate părea o cavitate orală sănătoasă, în fapt poate ascunde secrete invizibile ochiului uman. Radiologia este menită să dezvăluie medicilor interiorul țesuturilor ce alcătuiesc dintele, gingia și țesutul osos, pentru depistarea oricărei afecțiuni incipiente și a anomaliilor dentare.

Pentru investigații de radiologie dentară Sectorul 6, ești binevenit în Centrul de radiologie și tomografie YTS Lujerului, 

 

 

YTS Dental View – Centrul Lujerului

Radiologie dentara Sectorul 6 Lujerului

Radiologia modernă în România a început cu YTS-Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România.

Alege sediul nostru din Lujerului, Bd. Iuliu Maniu nr.17, atunci când ai nevoie de radiologie dentară Sector 6.

Sediul nostru modern oferă pacienților confort și relaxare.

Personalul format din specialiști în radiologie, cu vastă experiență și pricepere, asigură o interacțiune plăcută și eficiență maximă a investigației radiologice.

Orice pacient al Centrelor noastre de radiologie știe că medicii și asistentele din cadrul centrelor îi oferă atenție, comunică cu succes și oferă cea mai bună soluție radiologică, de fiecare dată.

Abordarea optimă a investigației de radiologie constă în alegerea setărilor potrivite și ajustarea dozei de radiații, în așa fel încât fiecare radiografie și tomografie dentară să respecte principiul de căpătâi al radiologiei: ALARA (as low as reasonably possible).

 

 

Tehnologii digitale pentru investigații radiologice de top

 

Digitalizarea radiologiei ne-a adus noutăți revoluționare, transformatoare. Echipamente ultra-moderne, care asigură confortul pacientului, cu un design futurist, facilități deosebite, performanțe înalte și rezultate excelente.

Echipamentele radiologice din dotarea Centrelor de radiologie dentară digitală sunt de ultimă generație, provenite de la cei mai importanți producători în domeniu, furnizate de chiar YTS Dental, parte a grupului YTS.

Tehnologiile digitale din dotarea Centrului de radiologie digitală și tomografie YTS Lujerului sunt garanția diagnosticelor corecte și a siguranței pacientului pe durata investigațiilor radiologice.

Este recomandat să alegi un centru de radiologie cu reputație, cu istoric, dar mai ales ale cărui echipamente radiologice sunt foarte avansate.

Știința și tehnica evoluează galopant, în ritmul susținut constant de societatea noastră modernă. Iar tehnologiile ne duc mai departe decât am fi crezut posibil.

În prezent, stomatologia este digitalizată, iar radiologia de asemenea, cea din urmă servind drept sprijin și unealtă pentru siguranța și succesul tratamentelor stomatologice.

În cadrul centrelor noastre de radiologie digitală, Computer Tomografele cu Fascicul Conic, reprezentând standardul cel mai înalt pentru imagistica orală şi maxilo-facială, realizează cele mai calitative investigații radiologice, cu un grad minim de risc.

Tehnologia CBCT modifică modul în care considerăm tomografiile dentare. Această nouă tehnologie este adaptată și mulată complet pe așteptările și nevoile pacienților.

 

Vă invităm în sediul nostru din Lujerului, ori de câte ori aveți nevoie de radiologie dentară Sectorul 6.

 

Call Now Button