preloader
Blog
RADIOLOGIE DENTARĂ ÎN BUCUREȘTI – MODERNITATE ȘI PERFORMANȚĂ

RADIOLOGIE DENTARĂ ÎN BUCUREȘTI – MODERNITATE ȘI PERFORMANȚĂ

 

Radiologia este una dintre profesiile care necesită dăruire, pricepere, experienţă dar şi utilizarea de echipamente radiologice moderne, foarte performante.

Cea mai performantă rețea de centre integrate și exclusive de radiologie digitală, tomografie dentară și ORL din România, vă pune la dispoziţie, în cele 7 Centre ale sale din capitală, servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standarde.

Programul YTS-Dental View de parteneriat și fidelizare oferă o gamă largă de beneficii și avantaje medicilor dentiști, dar mai ales pacienților.

 

 • Acces la cea mai performantă aparatură radiologică digitală, în oricare parte a capitalei.

Centrele de radiologie dentara YTS-Dental View, localizate în București, sunt dotate cu aparate de ultimă generație, cele mai bune in domeniu.

 

Morita Veraview IC5 HD

 

 

cel mai scurt timp de expunere la radiaţii din industria echipamentelor de radiologie dentară – 5,5 secunde;

•             rezoluţie foarte bună, de până la 96 µm;

•             tehnologie ce reduce absorbţia de raze X de către organism, prin utilizarea curentului direct;

•             imagini mai clare, mai exacte, prin tehnologia wide;

•             radiații mult mai reduse pentru copii şi persoane cu maxilar mic, prin micşorarea ariei de rotaţie;

 

VERAVIEW X800

 

 

 

 ·        unitate super-modernă, care produce imagini uimitoare pentru evaluări panoramice, cefalometrice și CBCT;

·        rezoluție foarte ridicată;

·        reducerea artifactelor;

·        cele două moduri de expunere oferă control bun și flexibilitate, cu o scanare high definition de 360, sau o rotație rapidă de 180 și o reducere semnificativă a dozei de radiație.

·        detalii uimitoare, pentru un diagnostic corect.

 

 

CBCT Planmeca Promax 3D MID

 

 

 

 

•             all in one – realizează tomografii dentare 3D, fotografii 3D, radiografii panoramice 2D şi cefalometrii;

•             tehnologie de producere a razelor X pulsate si a efectului stroboscopic- rotație de 18-26 secunde, dar expunere minimă, efectivă, la radiaţii de numai 3 secunde;

•             scanare prin rotație scurtă- radiaţii reduse;

•             calitate foarte înaltă a imaginilor- rezoluţie de 127 µm.

 

 

 • Personal calificat și responsabil, cu mulți ani de experiență.

Echipa noastră unită cuprinde 100 de angajați motivați şi pasionaţi, dintre care 10 medici și 70 de asistenți medicali de radiologie.

 

 

 • Investigații radiologice la cea mai înaltă rezoluție și calitate din București

Dacă tot te expui radiaţiilor, de ce să nu o faci cât mai puţin şi cu rezultate cât mai bune? Cu cât tomografia are o calitate mai înaltă, cu atât medicul tău va putea stabilit un diagnostic mai clar şi corect şi va putea lua măsurile de tratament potrivite.

Centrele YTS-Dental View sunt dotate cu cea mai bună aparatură, furnizată chiar de către YTS-Dental, parte a grupului YTS, companie ce s-a afirmat pe piaţă ca unul din principalii importatori si distribuitori de produse stomatologice din Romania.

 

 

 • Radiografii și tomografii dentare obținute cu cele mai mici doze de radiații

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic Planmeca ProMax 3D realizează tomografii cu o doză de radiaţii cuprinsă între minim 20 μSv şi maxim 250 μSv, în funcţie de caz.

O radiografie panoramică efectuată cu ajutorul CBCT iradiază cu 6,7 – 7 μSv.

O tomografie normală, CT, realizată deci cu un computer tomograf standard, te expune unei cantităţi de radiaţii de 1200 – 3300 μSv.

 

 

 • Prețuri avantajoase și reduceri semnificative pentru investigațiile livrate în variantă digitală

Digital este mai bine, mai uşor, mai sigur. Încurajăm modernizarea serviciilor de radiologie şi medicină dentară, prin promoţii şi susţinerea unor preţuri avantajoase, în condiţiile livrării de servicii radiologice de excepţie.

 

 

 • Radiodiagnostic corect și complet

 

 

 • Livrare online a radiografiilor, tomografiilor și seturilor ortodontice

Rezultatele sunt foarte clare şi se eliberează pe loc. Tomografiile dentare sunt procesate în 24 ore, iar dosarul complet se livrează direct la clinica stomatologică de la care a fost făcută trimiterea. Dosarul cuprinde printre altele un CD cu imaginile obținute şi un soft de vizualizare livrat gratuit medicilor stomatologi.

 

 

 • Arhivare electronică a tuturor investigațiilor radiologice.

YTS-Dental View oferă arhivarea radiografiilor efectuate, în format digital, în așa fel încât să existe un suport suplimentar în cazul in care imaginile inițiale sunt deteriorate.

 

 

 • Programe computerizate pentru implantologie și ortodonție

 

 

 • Software și training medical specializat pentru interpretarea radiografiilor și CBCT-urilor

Analizarea tomografiilor computerizate şi a imaginilor 2D (ex. radiografie panoramică digitală) se poate realiza numai cu ajutorul unei aplicații software specializate. În acest sens, clinica noastră pune la dispoziția medicilor şi specialiștilor un program gratuit – Romexis 3D, foarte ușor de instalat si de utilizat.

 

 

 • Soluție informatică de management pacienți, trimitere electronică la radiologie și transfer automat al investigațiilor direct în fișa pacientului.

 

 

YTS-Dental View, cea mai modernă rețea de centre de imagistică dentară din București,în parteneriat cu YTS-Dental, unul din principalii importatori și distribuitori de produse stomatologice din România, alcătuim cel mai puternic grup de distribuție de produse stomatologice și servicii de radiologie dentară din București.

Call Now Button