preloader
Blog
PRIMA REȚEA DE CENTRE DE RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ DIN ROMÂNIA

PRIMA REȚEA DE CENTRE DE RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ DIN ROMÂNIA

Prima reţea de Centre de radiologie dentară digitală din România

 

Înfiinţarea primei reţele de centre performante de radiologie dentară, în România, a reprezentat pasul următor în evoluţia radiologiei moderne la noi în ţară.

 

În prezent, YTS-Dental View  este cea mai performantă rețea de centre integrate și exclusive de radiologie digitală, tomografie dentară și ORL din România, având servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standarde.

 • 5 centre elegante și moderne;
 • 2.250.000 de euro în investiții;
 • 7 tomografe computerizate cu fascicul conic;
 • 2.800 de clinici partenere;
 • 4.200 de medici dentiști colaboratori;
 • 1200 de pacienți care apelează zilnic la serviciile noastre;
 • 2.000.000 de pacienți de la înființare;
 • 800.000 de radiografii panoramice efectuate;
 • 700.000 de radiografii retroalveolare efectuate;
 • 400.000 de tomografii computerizate efectuate;
 • 100.000 de seturi ortodontice efectuate;
 • echipă unită cu 100 de angajați motivați, dintre care 10 medici și 70 de asistenți medicali de radiologie.

 

Centrul YTS-Dental View din Piata Muncii este primul centru de imagistică dentară din România care are în dotare computerul tomograf cu fascicul conic PLANMECA PROMAX 3D MID.

 

La începutul anului 2019, Centrele YTS-Dental View Lujerului şi Progresului au fost dotate cu performantele computere tomograf cu fascicul conic Veraview X800.

 

Un alt computer tomograf aflat în dotarea Centrelor YTS este Veraviewepocs 3D R100 de la MORITA.

 

Prima reţea de Centre de radiologie dentară digitală din România

 

Oricine se poate bucura de calitatea investigaţiilor radiologice ultra-moderne şi sigure, în oricare dintre cele 5 Centre YTS-Dental View.

  

Investigaţii sigure, cu cea mai mică doză de radiaţii

Centrele noastre sunt dotate cu aparaturi de ultimă oră, ce  garantează faptul că veţi fi în siguranţă. Doza de radiaţii este foarte mică, în comparaţie cu aparaturile clasice, CT sau cele de radiologie clasice, nedigitale. Veţi efectua radiografii cu o doză aproximativ de 10% din doza acelor echipamente clasice.

  

Calitate deosebită a imaginilor radiologice

Claritatea imaginilor, detaliile fine, fac din investigaţiile efectuate în centrele noastre de radiologie digitală o unealtă foarte bună pentru medicii stomatologi, deosebit de utilă în stabilirea diagnosticului corect, pentru depistarea precoce a afecţiunilor, urmărirea evoluţiei după o intervenţie chirurgicală, sau pentru reuşita unui tratament complex.

 

Rezultate pe loc

Rezultatele  se eliberează pe loc, iar dosarul complet se livrează direct la clinica stomatologică de la care a fost făcută trimiterea. Suportul informaţional poate fi atât hârtia, cât şi CD-ul, iar imaginile vor fi transmise pacientului şi pe e-mail.

  

Dosar complet

Dosarul cuprinde printre altele un CD cu imaginile obținute și un soft de vizualizare.

 

Arhivare

YTS-Dental View oferă arhivarea radiografiilor efectuate, în format digital, în așa fel încât există un suport suplimentar în cazul în care imaginile inițiale au fost deteriorate. De câte ori nu s-a întâmplat ca radiografiile să fie deteriorate sau pierdute? Procedurile noastre moderne elimină această posibilitate.

 

Pentru medici, programul de parteneriat YTS-Dental View oferă o serie largă de beneficii şi avantaje ce constau în reduceri substanțiale la servicii, acces la echipamente şi software specializat de imagistică 3D.

 

 

 

Suntem profesionişti, dar în primul rând suntem oameni.

Suntem medici, dar în primul rând, suntem pacienţii altor medici.

Tratăm fiecare pacient aşa cum ne place să fim trataţi.

 

Call Now Button