preloader
Blog
Centrul YTS-DENTAL VIEW Progresului – un real PROGRES al radiologiei dentare

Centrul YTS-DENTAL VIEW Progresului – un real PROGRES al radiologiei dentare

RADIOLOGIE DIGITALA BUCURESTI

 

Atunci când vorbim de radiologie dentară, ne gândim la evoluţia constantă, dar absolut spectaculoasă, a ştiinţelor medicale.

În prezent, radiologia este foarte departe de modul în care se făceau lucrurile la începuturile ei.

Digitalizarea a cuprins şi acest domeniu, optimizând calitatea imaginilor radiologice şi reducând enorm cantitatea de radiaţii la care este expus pacientul.

Cele mai avansate aparaturi de imagistică dentară creează imagini de calitate maximă, cu radiaţii minime.

 

Noul centru de radiologie dentară YTS-Dental View Progresului

Radiologie digitala avansata Progresului

 

Înainte de inaugurarea noului Centru Progresului, familia YTS cuprindea 4 centre elegante și moderne.

 

Începând din iunie 2019, familia YTS a sărbătorit înfiinţarea unui nou centru ultra-performant, în zona Progresului, în Bucureşti.

Sediul din zona Progresului completează cea mai performantă rețea de centre integrate și exclusive de radiologie digitală, tomografie dentară și ORL din România.

 

Tehnologie radiologică de top în București, Progresului

YTS-Dental View este nu numai cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară din ţară, dar chiar prima.

Noul centru de radiologie dentară digitală a fost dotat cu o piesă de rezistenţă a tehnologiei: computer tomograful cu fascicul conic VERAVIEW X800.

 

CBCT Progresului

 

Acest tomograf este dotat cu caracteristici deosebite, conferind o claritate foarte mare imaginilor, cu reducerea puternică a dozelor de radiaţii.

 

Funcţionează conform principiului ALARA şi are setări deosebite:

  • Modul specific copiilor, care se bazează pe reducerea timpului de expunere şi a câmpului de scanare, pe luarea în considerare a dimensiunii corporale şi a formei maxilarului;
  • Radiografie parţial panoramică, atunci când nu este necesară radiografierea întregii cavităţi orale, ci numai a anumitor zone, singurele care vor primi radiaţiile la nivel normal. Restul nu vor fi vizibile şi nici nu vor primi decât o doză foarte mică de radiaţii. Zonele sunt preselectate înainte de efectuarea radiografiei.
  • Presetările dozei de radiaţii în funcţie de dimensiunea capului.

 

Acest tomograf excepţional este câştigătorul prestigiosului premiu iF Design Gold.

 

Mai multe despre performanţele acestui computer tomograf Morita aici.

Calitatea examenului radiologic înseamnă pacienţi sănătoşi, iar noi avem grijă de pacienţii noştri.

 

Locaţie şi localizare

Ne puteţi găsi într-o clădire nouă a celui mai nou parc de birouri din zona centrală a Bucureștiului: Afi Tech Park, nr. 29 A, Bulevardul Tudor Vladimirescu.

 

Radiologie dentara digitala Progresului

 

Sediul nostru cuprinde nu mai puţin de 6 camere de radiologie, într-un spaţiu generos, aerisit şi modern, de 270 de metri pătraţi, iar parcarea vă stă la dispoziţie.

În cadrul parcului accesul este securizat şi veţi regăsi elemente moderne şi necesare, precum: o parcare de biciclete, un punct bancar, o sală de fitness, un ATM, o farmacie, o cafenea, un restaurant şi o zonă comercială.

 

Tomografie dentara Progresului

 

AFI TECH Park este amplasat între Bulevardul Tudor Vladimirescu și Șoseaua Progresului, vis-à-vis de parcul de retail Vulcan Value Center.

Parcul se găsește la 2 km de Piața Unirii și 1,4 km de viitoarea stație de metrou Academiei.

 

Beneficiază de acces facil către Piața George Coșbuc și intersecția cu Calea 13 Septembrie, de unde se realizează o legătură directă cu Piața Unirii, km 0 al capitalei.

 

Infrastructura de transport public include stație de tramvai (5 linii) în fața parcului pe Șoseaua Progresului, linie shuttle-bus (curse clădire – Piața Unirii), respectiv autobuze și tramvaie în distanță pietonală (Piața G. Coşbuc, Calea 13 Septembrie), cu legătură către stațiile de metrou.

 

 

Dacă vrei să faci o radiografie sau o tomografie precisă, prin intermediul celui mai nou echipament radiologic, care îţi garantează cea mai mică doză de radiaţii din domeniu, te invităm în cel mai modern centru de radiologie din Bucureşti:

YTS – DENTAL VIEW PROGRESULUI

 

Radiologie si tomografie dentara digitala Progresului

Contactează-ne

Call Now Button