preloader
Blog
CENTRELE DE RADIOLOGIE ȘI TOMOGRAFIE DENTARĂ YTS-DENTAL VIEW

CENTRELE DE RADIOLOGIE ȘI TOMOGRAFIE DENTARĂ YTS-DENTAL VIEW

 

YTS-Dental View nu este doar cea mai modernă și performant utilată rețea de centre de radiologie dentară din București, ci chiar prima rețea de centre de imagistică din România.

Dacă ai ales unul dintre Centrele YTS-Dental View, poţi fi sigur că vei avea acces la cea mai performantă aparatură radiologică digitală.

YTS înseamnă radiologie de top, aproape de tine, în oricare parte a capitalei.  

 

Reţeaua de centre de radiologie și tomografie dentară YTS-Dental View

Bucureştenii şi nu numai beneficiază de 9 centre de radiologie ultra-moderne, în zonele:

– Piaţa Muncii

– Aviatorilor

– Lujerului

– Piaţa Sudului

– Progresului (Vulcan)

– Crângași

– Colentina
– Apusului (Gorjului)

– Bucurestii Noi (Jiului)

 

Experienţa noastră este extrem de vastă.

Cifrele spun totul: 400.000 de tomografii computerizate efectuate, 800.000 de radiografii panoramice, 700.000 de radiografii retroalveolare efectuate pacienților din București, din țară și din străinătate. 4.200 de medici dentiști au încredere în serviciile noastre performante, fiindu-ne colaboratori.

 

YTS-Dental View înseamnă mai mult decât radiografii şi tomografii.

În cadrul oricăruia dintre Centrele noastre de radiologie dentară, poţi beneficia şi de:

  • radiodiagnostic complet
  • seturi ortodontice
  • programe computerizate pentru implantologie şi ortodonție
  • programe de fidelizare şi reduceri

 

 

Radiologie cu pasiune

Cum am ajuns aici? Din pasiune. Profesia practicată fără pasiune nu poate duce la lucruri bune. Pasiunea şi dorinţa de perfecţionare a condus echipa YTS-Dental View în stadiul actual şi asigură evoluţia ei continuă.

 

Suntem conduşi de dorinţa de a ajuta:

  • ajutăm pacienţii să beneficieze de diagnostice corecte şi tratamente potrivite;
  • ajutăm medicii stomatologi să vizualizeze clar structurile anatomice intraorale, să poată identifica cu uşurinţă afecţiunile orale şi soluţia cea mai potrivită;
  • ajutăm pacienţii să obţină imagini radiologice de înaltă calitate, cu minim de radiaţii.

 

Atunci când pacienţii noştri fideli ne spun poveştile lor fericite legate de succesul tratamentelor stomatologice, ne simţim împlinită misiunea.

Iar zâmbetele frumoase ale pacienţilor noştri ne fac sa mergem mai departe şi să ne dorim să fim din ce în ce mai buni, pentru ei, pacienţii noştri actuali, cât şi pentru viitorii pacienţi. 

 

Tehnologie foarte avansată – doar ce e mai bun pentru pacienţii noştri

Aparatura noastră radiologică este de cea mai înaltă calitate, atent aleasă şi furnizată prin intermediul nostru, prin YTS-Dental – unul din principalii importatori si distribuitori de produse stomatologice din Romania.

 

Împreună cu YTS-Dental, alcătuim cel mai puternic grup de distribuție de produse stomatologice și servicii de radiologie dentară din București.

Păstrând un contact permanent cu producătorii internaționali, YTS-Dental aduce cele mai noi produse, studii şi informații din domeniu.

Datorită faptului că centrele noastre de radiologie sunt dotate chiar de către noi, calitatea echipamentelor de radiologie este una ireproşabilă.

 

Profesionişti în radiologie

Pe lângă aparatura modernă de care dispune, YTS-Dental View unește o echipă de profesioniști formată din medici și asistente medicale de radiologie cu o orientare permanentă spre confortul pacienților și satisfacția medicilor și clinicilor partenere.

Nu doar echipamentele contează, ci şi priceperea personalului de radiologie.

Echipa noastră este formată din profesionişti cu experienţă şi în acelaşi timp tineri şi energici, dornici să schimbe viziunea clasică a pacienţilor privind radiologia, într-una ultra-modernă.

 

În cadrul Centrelor de radiologie YTS-Dental View veţi fi tratat cu profesionalism absolut, căldură, buna-dispoziţie, respect, răbdare şi blândeţe.  

 

 

Call Now Button