preloader
Blog
SUCCESUL YTS-DENTAL VIEW: TEHNOLOGIE, EXPERTIZA ȘI CONSTANȚA PERFORMANȚEI IMAGISTICE

SUCCESUL YTS-DENTAL VIEW: TEHNOLOGIE, EXPERTIZA ȘI CONSTANȚA PERFORMANȚEI IMAGISTICE

Centrul Dental View din Crângaşi (Calea Crângași 29, clădirea Mega Image, etaj 1, sector 6, Bucureşti), aparţinând primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică dentară din ţară, posedă tehnologie de ultimă oră şi experţi imagişti cu vastă experienţă în utilizarea razelor X.

 

Cu 800.000 de radiografii panoramice, 700.000 de radiografii retroalveolare, 400.000 de tomografii computerizate, 100.000 de seturi ortodontice realizate până în prezent în cele opt centre din Bucureşti şi Oradea, precum şi cu cei peste 1200 de pacienţi care apelează zilnic la serviciile sale, compania YTS-Dental View se bucură de un prestigiu larg, susţinut permanent de calitatea superioară a actului imagistic.

  

La acest centru (preţ tomografie dentară sector 6) vă puteţi realiza ortopantomografiile (radiografiile panoramice) sau tomografiile computerizate aferente viitorului dvs. tratament dentar în condiţii garantate de calitate şi la cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă.

 

Ortopantomografele (echipamentul care realizează radiografiile panoramice) sau computerele tomograf cu fascicul conic (CBCT) Planmeca ProMax 3D, din dotarea centrelor Dental View, pot realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii computerizate 3D.

 

Imaginile preluate sunt foarte clare din punct de vedere radiologic, fiind realizate la o rezoluție excepțională.

 

tomografie dentara sector 6, tomografie dentara yts, tomografie dentara cbct

 

Computerul tomograf cu fasciul conic (CBCT) Planmeca ProMax 3D Mid şi modulul software Romexis 3D

 

Tomografiile computerizate 3D obținute cu ajutorul CBCT Planmeca ProMax 3D Mid furnizează medicilor stomatologi posibilitatea de a examina până la cel mai mic detaliu zona de interes și, în același timp, emit cel mai scăzut nivel de radiații dintre toate aparatele disponibile momentan pe piață.

 

Modulul software Romexis 3D, asociat computerului tomograf, aflat, de asemenea, în dotarea Centrului Dental View – Crângaşi, sector 6 (preţ tomografie dentară sector 6), este alegerea superioară pentru toate imaginile 3D dentare, deoarece permite utilizatorilor să gestioneze imagini CBCT, modele de suprafață, fotografii 3D și chiar înregistrări de mișcare maxilară 4D într-o singură interfață.

 

Modulul este optim pentru vizualizarea simplificată și rapidă a imaginilor și oferă instrumentele necesare pentru planuri și analize de tratament avansate.

 

Când specialităţile stomatologice sunt servite de tehnologia de vârf

 

Modulul Romexis 3D permite utilizatorilor să facă totul, deoarece oferă instrumente avansate de imagistică 3D concepute special pentru diverse specialități și domenii ale stomatologiei,  precum ortodonția, prostodontia, implantologia, endodonția, chirurgia maxilo-facială și stomatologia generală.

 

  • Rezultate uşor partajabile

 

Datele oferite de studiile CBCT pot fi tipărite rapid pe mai multe pagini și pot fi, de asemenea, partajate cu aplicația gratuită Planmeca Romexis® Viewer pentru Windows și Mac. De asemenea, datele pot fi trimise cu ușurință pe dispozitive mobile și vizualizate cu aplicația de imagistică Planmeca Romexis™ pentru iOS  și Android.

 

Tehnologia  mai permite şi importanta caracteristică a partajării simple a cazurilor cu clinicile partenere, cu ajutorul serviciului de transfer de fişiere Planmeca Romexis® Cloud (preţ tomografie dentară sector 6).

 

  • Diagnosticul diferențial, aspecte imagistice tridimensionale și managementul interceptiv ortodontic

 

În cazul de pildă al afecţiunii de mult prezente în gurile oamenilor, dar mai recent studiate clinic riguros, a malformaţiei molar-incisive, caracteristicile evidenţiate de examinările radiografice bidimensionale (2D) sunt suficiente pentru detectarea acesteia.

 

Cu toate aceste, tomografia dentară CBCT oferă măsurători mai exacte ale rădăcinii şi fidelitate şi specificitate mai mari decât radiografiile panoramice sau a celor locale 2D în detectarea resorbţiei radiculare.

 

Astfel, tomografia computerizată CBCT este un instrument valoros de diagnosticare şi planificare strategică a abordării clinice a dinţilor afectati de această patologie.

 

Înaintea începerii tratamentului, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View din Piaţa Sudului, sector 4, Bucureşti (preţ tomografie dentară sector 6), aparţinând primei şi celei mai mari reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View Piaţa Muncii, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button