preloader
Blog
RAZE X DIGITALE EXCEPȚIONALE LA “DENTAL VIEW” – CENTRUL AVIATORILOR ȘI SETUL DVS. ORTODONTIC

RAZE X DIGITALE EXCEPȚIONALE LA “DENTAL VIEW” – CENTRUL AVIATORILOR ȘI SETUL DVS. ORTODONTIC

De exemplu, poate fi vorba despre necesitatea realizării setului ortodontic complet imagistic al dvs., în vederea începerii tratamentelor ortodontice menite a corecta malpoziţiile dentare şi a vă alinia aşa cum se cuvine dinţii.

 

set ortodontic complet, set ortodontic imagistic, radiografie dentara sector 1

 

Este nevoie în acest scop de un întreg set de imagini pentru vizualizarea în detaliu şi în ansamblu a situatie dvs. oro-dentare, iar cel mai bun loc pentru realizarea acestui set de imagini este Centrul Dental View din Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 63, Bucureşti, sector 1) dentalview.ro.  

 

Acest centru reprezintă una dintre unităţile companiei YTS-Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România, posesoare de servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standarde.

 

300 de imagini 3D, la doar 6 secunde de radiaţie minimă (18 secunde de scanare)

 

Computerul tomograf cu fascicul conic din dotarea centrului (CBCT Planmeca ProMax 3D MID), asistat de software-ul Romexis 3D, este în stare a realiza ortopantomograme 3D și panoramice cu cea mai marea fidelitate şi cea mai mică doză de radiaţie pentru pacienţi.

 

Pentru a vă face o idee concretă asupra cantităţii de radiaţie la care vă expuneţi, evidenţiem că o tomografie computerizată obținută cu Planmeca Promax 3D este echivalentul unui status dentar complet RX (Raze Röntgen, clasice).

 

În cazul Planmeca Promax 3D, o tomografie computerizată 3D are o durată medie de expunere la radiații de doar 6 secunde pentru o scanare de 18 secunde, iar în urma procedurii se obțin peste 300 de imagini.

 

Tehnologia de vârf CBCT Planmeca ProMax 3D MID, din dotarea Centrului Aviatorilor al YTS-Dental View dentalview.ro., furnizează tomografie computerizată (CT) 3D și ortopantomograme panoramice pentru setul dvs. ortodontic complet prin echipamentele cu raze X foarte precise.

 

“Feliile” de imagini sunt asamblate apoi digital

 

Toate rezultatele imgistice obţinute, care se constituie în “felii” de imagini asamblate apoi digital unitar de către Planmeca Romexis, sunt destinate stabilirii unui diagnostic cât mai precis şi a unui tratament de o cât mai înaltă calitate a actului medical.

 

Datorită imagisticii 3D sunt posibile:

 

  • Vizualizarea 3D a poziției și structurii dinților;
  • Stabilirea dimensiunilor anatomice osoase;
  • Studierea căilor aeriene;
  • Poziționarea dispozitivelor de ancorare temporară;
  • Analize cefalometrice.

 

Un centru pentru întreaga ţară

 

Aparatura de cea mai înaltă tehnologie (Cone Beam, Fasciculul Conic, care trimite divergent mănunchiul de raze pe spaţiile de interes medical) pe care experţii o au la dispoziţie în Centrul Dental View Aviatorilor dentalview.ro. realizează scanări 3D cu raze X ortopantomograme panoramice pentru clienții proprii, dar şi pentru cei ai ai altor clinici dentare din Bucureti şi din întreaga ţară.

 

Echipamentul ultra-performant CBCT Planmeca ProMax 3D MID, asistat de software-ul Planmeca Romexis, oferă siguranță, precizie, calitate ridicată a imaginii, expunere la raze X minimizată, proporțională cu volumul corpului radiat.

 

În cazul Planmeca Promax 3D, o tomografie computerizată 3D are o durată medie de expunere la radiații de doar 6 secunde pentru o scanare de 18 secunde, iar în urma procedurii se obțin peste 300 de imagini.

 
Realizarea de imagini clare și precise
 

Informațiile 3D legate de structura anatomică a pacientului sunt preluate la scara 1:1 și sunt stocate sub formă de voxeli.

 

Voxelul este o unitate cubică de volum și poate fi considerat corespondentul 3D al pixelului.

 

Culoarea fiecarui voxel (cub) indică densitatea structurii anatomice corespunzatoare la nivelul obiectului original.

 

Acest plus de informație pe care îl aduce o scanare 3D poate fi un factor determinant în alegerea tratamentului în domenii precum implantologie, ortodonție, chirurgie oro-maxilo-facială etc.

 

Înaintea începerii tratamentului ortodontic, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. cefalo-oro-dentară. Centrul Dental View din Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 63, Bucureşti, sector 1), dentalview.ro., aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul!

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  Dental View – Aviatorilor, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Call Now Button