preloader
Blog
Radiografia dentară digitală, una dintre cele mai avansate metode imagistice din București

Radiografia dentară digitală, una dintre cele mai avansate metode imagistice din București

radiografie dentara bucuresti, yts dental view bucuresti

 

În cadrul discuţiei asupra avantajelor radiografiei digitale faţă de radiografia convenţională, continuăm cele prezentate în articolele anterioare şi evidenţiem faptul că radiografiile digitale sunt în general superioare celor pe bază de film şi nu îşi pierd calitatea atunci când sunt duplicate.

 

Un aspect foarte important este cel legat de posibilitatea foarte uşoară de partajare a înregistrărilor dentare cu compania de asigurări a pacientului sau cu un alt medic stomatolog, atunci când se simte nevoia unei opinii suplimentare sau a transferului dosarului dentar al pacientului.

 

Eliminăm astfel incomodele şi voluminoasele dulapuri umplute cu file şi substante chimice corozive de developare, ca să nu mai vorbim de economisirea radicală a timpului de aşteptare. Și cum timpul este cel mai de preț în ziua de azi, toate avantajele sunt de partea noastră.

 

Surpriza pacienţilor la contactul propriu cu noul sistem este una mare, căci ei înşişi îşi pot vedea în premieră dinţii într-un mod diferit, intern, pe ecranul unui monitor şi fiindu-le dezvăluite necunoscute şi spectaculoase secrete dento-orale.

 

 

Feed-back-ul dintre medic și pacient, în sistem digital

 

În acest fel, pacienții vor putea vizita cabinetul stomatologic fără anxietate, cu încrederea că ceea ce îi așteaptă este plăcut din toate punctele de vedere și, ca urmare, îmbunătățind condițiile de lucru implicate în procedura medicală. Se stabilește astfel o buclă de feedback pozitiv care aduce beneficii tuturor.

 

radiografie dentara bucuresti, yts dental view bucuresti

 

Oferim un serviciu de înaltă calitate la un preț accesibil, datorită experienței și angajamentului nostru față de excelență. Știm că fiecare pacient este unic, de aceea folosim echipamente de ultimă generație și tehnicieni foarte bine pregătiți, care pot oferi servicii accesibile în timp util și cu profesionalism. Datorită primei și celei mai mari rețele de centre de imagistică dentară din România, YTS Dental View, o afacere cu cele mai înalte niveluri de calitate profesională și tehnologie, utilizează raze X digitale cu radiații reduse, deoarece acestea reprezintă o tehnică eficientă și sigură pentru a examina următoarele:

 

  • Cariile dentare;
  • Abcesele dentare;
  • Pierderile osoase;
  • Manierele de dezvoltare şi erupţie a dinţilor;
  • Dinţii afectaţi;

 

 

Radiografiile dentare sunt necesare pentru o primă prospecție și evaluare de succes, care presupune un diagnostic precis și exact cu ajutorul acestora (raze X) înainte de a începe tratamentul dentar restaurativ. Examinarea vizuală este insuficientă; nu poate identifica nimic sub gingie din cauza complexității situației.

 

 

Reducerea substanţială a cantităţii de radiaţii

 

Deși cantitatea de radiații din radiografiile dentare tradiționale nu este deosebit de mare, radiografiile dentare digitale, care utilizează o imagistică cu radiații mai mici, folosesc chiar mai puține radiații decât metodele convenționale și au o posibilitate de reducere de până la 90%.

 

Ca termen de comparaţie, o radiografie digitală panoramică (ortopantomografie) – a tuturor dinţilor, deci – supune pacientul la o cantitate de radiaţie egală cu cea emisă de radiografia tradiţională în captarea imaginii aferente unui singur dinte.

 

 Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Call Now Button