Software de vizualizare CBCT

Analizarea tomografiilor computerizate si a imaginilor 2D (ex. radiografie panoramica digitala) se poate realiza numai cu ajutorul unei aplicatii software specializate. In acest sens, clinica noastra pune la dispozitia medicilor si specialistilor un program gratuit - Romexis 3D, foarte usor de instalat si de utilizat.

In cazul tomografiilor computerizate, sistemul Romexis ajuta specialistii la analizarea imaginii digitale 3D asigurand vizualizare simultana a celor 3 planuri (sagital, coronal si axial). In Romexis medicii au posibilitatea de a face sectiuni la orice grosime dorita (incepand cu 0.1 mm) si in acelasi timp pot executa masuratori complexe in sectiunile efectuate.

Un element de noutate adus de sistemul Romexis este ca masurarea densitatii osoase este facuta automat de sistem. Pentru a afla densitatea osoasa, tot ceea ce trebuie medicii sa faca este sa isi pozitioneze cursorul in zona dorita iar sistemul Romexis le va arata denistatea exprimata in unitati Hounsfield. Nu in ultimul rand aplicatia da posibilitatea medicilor si specialistilor sa efectueze simulari de implant in zonele de interes.

Principalele caracteristici ale aplicatiei Romexis 3D:
Permite vizualizarea simultana a celor 3 planuri : sagital, coronal si axial
Permite deplasarea proiectiilor in toate planurile
Ofera informatii in timp real despre densitatea osoasa in zonele de interes
Include instrumente pentru realizarea a diferite masuratori
Ofera medicului posibilitatea de a face simulare de implant
Manualul de utilizare Romexis

On Demand 3D este un software dedicat exclusiv analizarii tomografiilor computerizate. Unul dintre avantajele acestui sistem este faptul ca este compatibil cu orice fel de marca de computer tomograf cu fascicul conic existent pe pia?a (Planmeca, Morita, ICAT, Kodak, Sirona etc.).

O noutate oferita de programul On Demand 3D este faptul ca ofera medicilor posibilitatea realizării unor simulari de implant mult mai profesionale deoarece pune la dispozitia acestora o librarie vasta de diferite marci de implanturi (Nobel Biocare, Straumann, Zimmer, MIS, Bredent etc.). De asemenea, sistemul are functionalităţi speciale dedicate verificarii acurate?ii pozi?ionarii implantelor şi, de asemenea, pune la dispoziţie o analiza a densităţii osoase în jurul implantului.

Principalele caracteristici ale aplicatiei On Demand 3D:
Permite efectuarea sectiunilor si masuratorilor necesare în zona de interes
Ofera medicului posibilitatea de a face simulare de implant
Pune la dispozitie o librarie vasta cu diferite marci si tipuri de implanturi
Ofera informatii despre densitatea osoasa în jurul implantului
Permite verificarea pozitionarii corecte a implanturilor