SimPlant

SimPlant este soluţia completă pentru realizarea în condiţii de maximă siguranţă şi confort a tratamentelor implanto-protetice. SimPlant acoperă toate etapele de tratament, de la analiza cazului, la planificarea şi simularea 3D a tratamentului, până la efectuarea operaţiei cu ajutorul sistemului revoluţionar de ghidaj chirurgical - SurgiGuide.

Pasul 1 – Analiza cazului

Există o serie de întrebări al căror răspuns este determinant în alegerea tratamentului optim:

Câte implanturi sunt necesare?
Este nevoie de adiţie de os pentru inserarea implantului?
Este necesară efectuarea de sinus lifting?
Există alte probleme de tipul dinţilor incluşi, chisturilor etc. care pot influenţa planul de tratament?

Răspunsurile complete la aceste întrebări le puteţi avea doar în baza unei analize detaliate a tomografiei computerizate (CT) a pacientului. În urma acestei analize, puteţi determina cu exactitate poziţia nervului alveolar faţă de structurile anatomice, densitatea osoasă în zona de interes, grosimea crestei alveolare etc. Având toate informaţiile necesare, puteţi începe planificarea propriu-zisă a tratamentului de implant dentar.

Pasul 2 – Planificarea tratamentului

Planificarea unui tratament de implant dentar este acum mult mai simplă!

Puteţi realiza planul de tratament dorit fie cu ajutorul celei mai performante soluţii software din domeniu – SimPlant Planner, fie puteţi opta pentru serviciul de simulare de implant asigurat de specialiştii centrului de imagistică dentară DentalView - unic distribuitor în România al marcii SimPlant.

SimPlant Planner

Oferă suportul necesar în alegerea optimă a dimensiunii, tipului de implant şi vă permite realizarea simulării de implant. Pune la dispoziţie o librărie completă cu toate tipurile de implant existente la ora actuală pe piaţă.

Serviciul de simulare de implant

Pe baza rezultatelor tomografiei 3D, dar şi a indicaţiilor dvs., specialiştii de la DentalView pregătesc simularea de implant şi vă pot oferi consultanţă în alegerea ghidului chirurgical potrivit. Optând pentru acest serviciu, beneficiaţi GRATUIT de aplicaţia SimPlant Viewer care vă permite vizualizarea simulării de implant realizate de specialiştii de la DentalView.

Pasul 3 – Ghidul chirurgical

Cum puteti să vă asiguraţi că operaţia va decurge în totalitate conform planului de tratament stabilit?

Răspunsul este simplu: utilizând sistemul revoluţionar de ghidaj chirurgical – SurgiGuide. Ghidul chirurgical SurgiGuide are ca rol transpunerea cu fidelitate a planului de tratament în procedura de operaţie propriuzisă. Acest lucru este posibil datorită faptului că ghidul chirurgical corespunde perfect structurii anatomice a fiecărui pacient, calitate garantată de utilizarea în procesul de fabricaţie atât a modelului virtual 3D, cât şi a amprentei dentare.

Ghidul chirurgical SurgiGuide previne în proporţie de peste 95% apariţia complicaţiilor, în timpul sau după operaţie. Utilizarea ghidului chirurgical SurgiGuide reduce până la jumătate durata medie a unei operaţii de implant.

În funcţie de specificul fiecărui caz, ghidul chirurgical poate fi realizat astfel încât să poată fi fixat pe structura osoasă, mucoasă sau dinţi.

Descarcă broșura
Descarcă lista prețuri