Evenimente
CONFERINTA DE IMAGISTICA DENTARA
- iunie 2009 -

CONFERINTA DE IMAGISTICA DENTARA - Noi tehnici in diagnosticare - Computerul Tomograf cu Fascicul Conic - organizata de centrul de imagistica Dental View impreuna cu partenerii sai Alpha Bio, GC si Planmaca a avut loc pe data de 24 iunie 2009 la Hotelul Radisson SAS din Bucuresti. Cel mai mare eveniment dedicat imagisticii dentare din 2009 a strans peste 500 de medici stomatologi si specialisti din Bucuresti, dar si din restul tarii.

Printre invitatii la conferinta s-au numarat doua personalitati de renume international: dr. Dale A. Miles - unul dintre cei mai apreciati lectori in imagistica dentara si dr. Ophir Fromovich - un lector cu o larga recunoastere in domeniul implantologiei. In cadrul evenimentului au fost prezentate aplicatii ale tomografiilor digitale 3D in diagnosticarea si tratarea afectiunilor dentare.

Workshop “Initiere in imagistica dentara”

Unul dintre obiectivele Academiei Dental View este organizarea periodica a unor evenimente pe teme de specialitate pentru studentii de la facultatile de profil. Primul astfel de eveniment a fost cursul de „Initiere in imagistica dentara” organizat impreuna cu Liga Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti si a avut ca scop prezentarea aparaturii si a tehnologiei folosite, dar si a procedurilor medicale din domeniul imagisticii dentare.