Dental Master

DentalMaster este o suita de 3 aplicatii informatice - DentalMaster Personal Assistant, DentalMaster Expert Treatment Plan si D2D – ce ajuta medicii si personalul specializat sa comunice mai eficient rezultatele analizelor si planul de tratament, prin folosirea a peste 280 de animatiilor 3D ce prezinta diferite proceduri stomatologice pe intelesul pacientilor.

Abordare interactiva in relatia cu pacientii

Intregul sistem ofera o abordare interactiva a relatiei cu pacientii punand la dispozitia medicilor si specialistilor o baza de date de peste 280 de animatii tridimensionale ce prezinta etape sau secvente de tratament. Aceste animatii pot fi customizate foarte usor, in functie de procedura pe care medicul doreste sa o explice pacientului. De asemenea, DentalMaster include un modul suplimentar cu ajutorul caruia medicul poate propune pacientului mai multe posibilitati de tratament avand la baza prezentarii radiografiile digitale si pozele pacientului.

Efort minim. Eficienta Maxima

Simplu de instalat si utilizat
Nu presupune costuri suplimentare de mentenanta sau suport
Se pot utiliza imagini din radiografiile 3D ale pacientului sau tomografii dentare pentru a prezenta pacientului planul de tratament
Personalizarea simularilor de tratament si inserarea radiografiilor pacientului in program necesita foarte putin timp
Pentru pacient, procedurile medicale devin mai simplu de inteles
DentalMaster Personal Assistant

DentalMaster Personal Assistant este un sistem interactiv ce ajuta medicii si personalul specializat sa comunice mai eficient prin prezentarea pe format digital a planului de tratament. Aplicatia contine o biblioteca de 280 de proceduri stomatologice, puse intr-o grafica exceptionala, ce sunt utile pentru explicarea mai rapida si mai accesibila a procedurilor medicale ce urmeaza a fi aplicate, in vederea obtinerii cu mai multa usurinta a acceptului pentru planul de tratament propus.

DentalMaster Personal Assistant permite inserarea radiografiile digitale ale pacientului in prezentarile 3D existente in biblioteca solutiei. Deoarece necesita foarte putin timp si efort, crearea unei astfel de simulari 3D, personalizata pe fiecare pacient, poate deveni usor o procedura de rutina.

Sistemul face posibila crearea unei simulari 3D prin care medicul poate arata si consecintele netratarii unei afectiuni; in acest fel, pacientul isi poate da acceptul in totala cunostinta de cauza.

Medicul sau personalul specializat poate evidentia tehnicile folosite in tratament si rezultatele obtinute prin inserarea radiografiilor digitale ale pacientului in animatiile 3D existente in baza de date a sistemului.

Pentru o prezentare GRATUITA a DentalMaster si pentru mai multe informatii despre cum puteti beneficia de aceasta aplicatie, contactati DentalView – unic distribuitor in Romania.
DentalMaster Expert Treatment Plan

Cu ajutorul acestei aplicatii se pot crea foarte simplu si rapid multiple planuri de tratament, fie ca e vorba de o restaurare completa a danturii sau cazuri singulare.

Se pot afisa rapid si eficient diferite planuri de tratament, complet adaptate la nevoile pacientului. Ulterior acestea pot fi salvate si imprimate pentru o utilizare ulterioara.

Acum consultatiile medicale pot fi insotite si de imagini vizuale sau animatii 3D, pentru o mai buna intelegere a procedurilor.

Aplicatia este foarte usor de folosit in special datorita numarului foarte redus de pasi ce trebuie urmati pentru a realiza o simulare personalizata; de exemplu, odata ales planul de tratament, sistemul selecteaza automat din baza de date simularea 3D corespunzatoare.

DentalMaster D2D

D2D este un sistem interactiv online ce revolutioneaza modul de planificare a tratamentelor.

Sistemul ofera posibilitatea de a da explicatii pacientilor si de a face masuratori direct pe radiografii sau pe imagini digitale.

D2D permite personalizarea optiunilor de tratament in functie de imaginile sau radiografiile preluate de la pacienti.

Planul de tratament poate fi creat rapid plecand de la radiografii si imagini digitale deja existente.

Introducand radiografii sau imagini digitale ale pacientului in sistem, se pot realiza numeroase simulari, precum adaugarea prin suprapunere a unui implant sau coroane chiar si in locul in care dintii sunt deja existenti.